lördag 14 mars 2009

Vilken kväll..

Det finns kvällar som fastnar, kvällar som det kommer pratas om när man drömmer sig tillbaka till ståplats i Dackehallen. Igår var en sådan kväll.. Den hade allt, stämningen, sången, glädjen och framför allt ett Taif som pumpade på i exakt 60 minuter. Inte en sekund fick Asplöven utrymme att andas för så fort de hade pucken var där en grönvit hjälte och högg. Jag vet att det var första matchen och det viktigaste just nu är att landa och nollställa inför morgondagens viktiga match mot Örebro men man måste få njuta efter en sådan här kväll. När man gjorde tre snabba i början på tredje trodde jag ett tag att taket skulle lyfta, total lycka!!!!
Tack Taif för en match som ger hopp om en ljus kvalserie, tack för ett spel som kommer räcka riktigt långt och även en klapp på ryggen på oss själva i klacken för stämningen igår var magisk..

Magen har repat till sig fint efter ett par stänkare igår och jag tror minsann jag kan gå all in på groggbuffén utan att vara orolig. Ska bli riktigt trevligt att prata lite skit med gubbarna och lyssna på samma gamla rövarhistorier man hört hundra gånger men aldrig tröttnar på.

Efter matchen var det lite efterfest hos Hockey-Per. En vacker samling människor med grönvita hjärtan drack öl och spelade Wiggen på Youtube, ibland krävs det inte mycket för att roa folk. Det blev även en öl på stan innan man styrde kosan hemåt vid halv två tiden. Tack för festen Hockey-Per!

Stora framsteg på trappfronten! Bara tre steg kvar att limma sen är det nästan klart, bara lite lister och skit så tidschemat håller.

Örebro borta imorgon som sagt, en riktig nyckelmatch.
Ska jag vara ärlig är jag riktigt nöjd om de grönvita klarar att ta poäng uppe i Örebro, man får alltid en otäck känsla när det vankas match på Fahlanders hemmaplan men man vann ju faktiskt där i fjol så visst ska det kunna gå. Kan man bara ladda om och nollställa som sagt så kan de slå Örebro alla dagar i veckan med spelet som fanns igår. Kom igen nu boys och visa var skåpet ska stå!!!

Hockey-Per och grabbarna drack 80 procentig Stroh Rom igår, undrar hur de mår idag...Huuu......

Inga kommentarer: