söndag 1 mars 2009

Helgen är slut..

...och nu ligger man här utslagen efter en dag av bakfylla, Vasalopp och barnkalas.
En helg som under gårdagen innehöll ett styck konsertbesök i Telefonkiosken då Lundell var i staun. Klockan tre hälldes första stänkaren upp och lagom till halv åtta var vi precis så där fina som man kan bli en lördag i slutet av februari.
Konserten var helt ok och vi hann också sjunga pissa på khk ramsan ett par gånger men karlskronafolket verkar ha insett att säsongen är slut för inte en själ reagerade. Väl hemma i Ronneby blev det ett besök på "Dykarklubben", en lokal pub med ett skönt smeknamn. Där träffade vi på Martin Magnusson som satt och berusade sig som bäst och påpekade vänligt men bestämt att han börjat bli lite väl Karlskronitvänlig på sistone.. Intressant samtal även om vissa fragment fallit bort, men en sak är säker det är en skön profil herr Magnusson.
Idag har man så fått betala för gårdagens bravader då en ständig huvudvärk gjort sitt bästa för att plåga mig hela dagen. Som tur är hade jag Vasaloppet som vän under förmiddagen, skönt att bara ligga still och se på när andra sliter. Ett par glas cola och ett knäckebröd senare kändes det faktiskt lite bättre.
Har även hunnit med ett barnkalas där jag nog inte tillförde så mycket men man får faktiskt ha sådana dagar ibland..

Nyköping och Piteåvinster igår. Ska det bli Piteå igen måntro?

Efter förra helgens travvinst var förhoppningarna igår stora om stordåd men grusades ganska snabbt och nu är vi tillbaka där vi började. Man kanske skulle be farsan som inte kan ett skit om trav försöka, jag menar sämre kan det ju inte gå...

Hockeyabstinens modell värre idag och jag kikade in på LG sports för att se Taifmatchen från i onsdags men ICKE. Hade varit fint som lite smärtlindring en söndag som denna.

Nähä om man skulle tanka ner en bra film, lägga upp fötterna och bara slöa resten av dagen. Deal?

Inga kommentarer: