onsdag 25 mars 2009

Solen skiner!


Idag har man bara gått omkring med ett stort leende hela dagen och myst efter gårdagens klang och jubelföreställning. Solen sken från en klarblå himmel och värmde riktigt gott faktiskt. Håller på med att planera och restaurera trädgården till ett gammalt gods på jobbet, kantsten och gamla stentrappor ska rätas upp och snyggas till bl.a. Även här ska det grävas in avlopp men inte ens detta känns betyngande för tillfället. Allt som allt en underbar vårdag i södra sverige.

Nyss hemkommen från stor musikshow med ungarnas fritids. Allt från Heavens on fire till Ooa hela natten framfördes med blandad kvalitet av ungar med starka röster...
7 åringen valde bort sången till fördel för godisförsäljning, klok pojk det där han har vett att inte sjunga om han inte kan. Kanske farsan skulle ta efter lite av det sunda förnuftet..

Skoog till Khk, ska jag vara ärlig orkar jag inte ens bry mig för tillfället. Trodde faktiskt Skoog skulle ta chansen i allsvenskan när han fick den, men han vill tydligen inte längre än till telefonkiosken i staun.

I Löfbergs Lila kör klacken nu den där som GB döpt om till: " I hundra år har vi stått här.....", det roliga är att Wolfpack inte heller vet hur den slutar.........

Lgs sändning igår var rätt risig, han klagade mest på att det var så kallt. Bilden försvann och ett jävla liv på chatten. Lg uppskattas men efter att hållt på en säsong nu tycker man han borde blivit lite vassare på att kommentera och framför allt kunnat ordna lite bättre bild för den pengen. Men, men det är tur att han finns och till nästa säsong kanske han vässat till prylarna.

Snart är det fredag!

Inga kommentarer: