söndag 8 mars 2009

Söndagar är uppskattade..

En riktig slapparsöndag idag. Sen frukost, spelat tjuv och polis med 3 åringen men även hunnit med att slöa på soffan, gott!!
Det är inte utan att man är lite sliten efter en lång men jävligt rolig bussresa. Roliga medresenärer, ordentligt med dricka och så förstås Gunnar vid ratten...
När vi väl närmade oss Nyköping så fick vi reda på att isen pajat och det var ett par nervösa minuter innan man fick svart på vitt. Det spånades fritt i vad som skulle hända om det blev flyttat till idag och drömscenariot hade ju varit gratis hotell och utgång i Nyköping, allt sponsrat av Taif. Inte så troligt kanske men drömma kan man.
Väl inne i hallen kan man väl konstatera att de grönvita ägde både på läktaren och på isen. Tror Taif tjänade lite på att matchen flyttades, det blev lite som hemma och med Brigaden i ryggen kunde man bara inte förlora denna matchen. Nyköping stångades på bra i första men överlag tycker jag de var rätt bleka och det känns som om Taif har ett riktigt bra läge inför morgondagen. Se till att fylla hallen nu!
Undrar om Brigaden kan föra lika mycket liv imorgon måntro?

Om det är någon som undrar hur nya hallen ser ut på insidan kan ni alltid fråga Tranan, han uppehöll sig där medans matchen spelades i hallen bredvid...

Stora starka poliserna fick visa sig duktiga också med hjälmar och hela kittet, ja jisses....

Måste säga att trots de många milen kändes det som att det gick fort både upp och hem. Hade till och med tid över att ta en öl på lokal i Ronneby när vi kom hem och dra matchen för vapendragaren som jag hittade halvfull på stan. Man får tacka den duktiga rallyföraren som körde oss mellan Tingsryd och Ronneby på typ 20 minuter.
100 km/h genom Hallabro säger väl en del, de är inte så rädda om sina körkort i den där släkten...

Lundströms 4-1 var vackert, riktigt vackert...

Beck, kaffe och ett par mackor, så ser min kväll ut. Vi hörs!

Inga kommentarer: