onsdag 11 mars 2009

Äntligen....

Ja på fredag sparkar vi igång det vi alla gått och väntat på hela säsongen, kvalserien. Efter en kväll med massa preliminära lottningar till höger och vänster som hintade om Nybro hemma eller Nybro borta kom så lottningen till slut.
Asplöven hemma blev det och det är väl ok men det känns ju sådär att de grönvita ska behöva åka upp till Haparanda och vinna om det gäller nåt i sista. Ja, ja nu ska vi inte gå händelserna i förskott utan den gamla klyschan en match i taget får minsann gälla ett tag till. I övrigt tycker jag Taif fått en bra lottning för en gångs skull.

Vilket liv det är i Scandinavium, Luleå hade en kille som satt 1.37 minuter för länge i utvisningsbåset.. 1.37!!! Resultatet? Frölunda gjorde 3-0 och dödade med all säkerhet matchen. Nån i Luleå som är sugen på en protest...??

Hockey på fredag med allt vad det innebär och sedan stor balluns på lördag, ta på dig hjälmen levern... Tycker det har varit ett jäkla festande nu om helgerna och min stackars kropp börjar kännas lite sliten. Men det är klart, när fredagen kommer brukar krämporna släppa och får man också se Taif spela hockey är man på topp igen...

1-0 till Roma efter 9 minuter, fan!!!

Läste att Asplöven var minst sagt förbannade på lottningen och menade på att förbundet kört över dem. Längsta bortamatchen direkt och 150 mil att åka så visst kan man förstå irritationen men samtidigt ska de spela i Allsvenskan får de räkna med längre resor än så.

Förmodligen blir det sång och dans på lördag och utav någon outgrundlig anledning ska jag alltid upp och sjunga. Nej, jag sjunger inte speciellt bra och skulle inte få för mig att stå på en scen nykter men när man tankat lite tycker man att nä nu får vi nog riva av ett par hits. Sen skrålas det glatt till allas förtjusning och det är inte ovanligt att det blir ett par extranummer också. Fan jag måste sluta med det där....

Inga kommentarer: