söndag 31 januari 2010

Söndagjävel..

Snö, snö mera snö och inatt blir det för hundrasjuttioelfte gången en runda i hjullastaren, spännande...
Som sagt det är inte utan att man är less på det vita skräpet som faller från himlen och en kväll som denna skulle jag nästan betalt för att få stanna hemma och sova istället för att jobba. Jaja sommaren är snart här och innan man vet ordet av sjunger man helan går och har myggbett på armarna.

Ganska sliten idag efter gårdagens bravader. 18 pers var vi på Goisarens förfest och jag måste säga att stämningen var på topp. Gladast av alla var nog Vapendragaren som fick prata av sig med diverse fruntimmer om livets goda så han sov nog gott inatt. Väl framme på Ronneby Brunn koncentrerades vårt festande inte så mycket på dans som resten av sällskapet kanske önskat utan vi gjorde helt enkelt vårt bästa för att hinna med hela sortimentet i baren och jag tror ta mig tusan vi lyckades.
Goisarens kväll blev nog också riktigt lyckad, iallafall såg han lycklig ut där han stod på stolen och vevade för glatta livet till Lili och Sussie under "Oh Mama".
Den festande lokalpolitikern var också i fin form och uppklädd till tänderna med kostym stack han ut lite bland gästerna, men det är ju valår och då gäller det ju som sagt att synas..

Arsenal får sig en lektion i fotboll av Untid som helt rättvist vinner med 3-1 vilket faktiskt var i underkant. Tyvärr ser man tydligt skillnaden på tyngden i trupperna. Medans Arsenal står och passar utanför Untides straffområde gång efter gång utan att komma till avslut gör Man U precis tvärt om och går rakt på mål så fort man får bollen. Nanis 1-0 var vackert men kanske inte riktigt meningen medans Rooneys 2-0 är mer av ett klassmål enligt mig när han i full fart efter en kontring på ett tillslag placerar bollen i bortre hörnet otagbart för Almunia.
Nu gick nog tåget för Gunners och nästa vecka väntar Chelsea på Stamford Bridge, inget lätt uppgift. Ska man ha minsta chans att vara med i racet vill det till en vinst, men kommer man dit med spelet som presterades idag lär man bli vingklippta igen.

Förhoppningsvis blir spisen i stort sett klar imorgon och jag kan ringa sotaren för provtryckning. Spisen ja, den hade varit skön att ha i morse då jag och sambon vaknade upp och tyckte det var lite kyligt i huset. Pelletsbrännaren hade slut på pellets så termometern visade 13 grader inne, uppfriskande Nu har den gått på högvarv hela dagen och vi har precis passerat 18 gradersstrecket. Sambon piper om att hon fryser och jag fick låta ungarna spela lite Wii så att de fick hoppa runt och bli varma men lagom till morgondagen är nog ordningen återställd.

Nu blir det två timmars sömn innan det är dags för äckelsnön att skottas undan...

Inga kommentarer: