onsdag 6 januari 2010

Spänningen stiger

Mindre än en timme till nersläpp och det är inte utan att man börjar bli lite ssmått nervöst. Ni lyckliga själar som snart är framme i Norrköping är väl lagom tankade nu och jag kan tänka mig att det lär bli grym stämning på läktaren. Själv sitter man hemma i soffan i väntan på att få ge sig ut och skotta snö men jag ska väl hinna se matchen på LG Sports först. Läste att Loket och Jonnson inte deltar, att Jonsson var tveksam visste man men att Loket saknas ser jag ändå som ett klart avbräck. Lagkapten, påmanare och ledare behövs i en match som denna då de flesta spelarna antagligen känner av nervositeten. Känns ändå rätt tryggt med tanke på vad man sett under hösten och känslan säger seger med uddamålet, tror dock det blir en tuff match och inte alls så lätt som många verkar tro. Så se till att föra ett jävla liv på läktaren och lyft fram de grönvita till tre poäng, KÄMPA TINGSRYD!

Dagen har hittills inneburit flytt av gammelfarmors saker till nya boendet. Detta kommer bli kanon, fin tvårummare med kök och massa andra härlig "tjejer" i korridoren. Imorgon flyttar hon in och det ska bli skönt att kunna ge henne lite lugn och ro efter allt flängande på lasarett och korttidsboende.

Undrar om Limma, 1923 och de andra veteranerna fick sina platser på bussen? Det har ju skett en liten generationsväxling i supporterskaran och gamla revir blir ofta bortglömda då nya krafter ska slussas in i gemenskapen. Kan väl iof tänka mig att om de stackarna som inte visste hur hirarkin såg ut nog fick reda på det, ganska snabbt...

Dags att ladda kaffebryggaren, betala matchen och ladda sista inför nersläpp. Nu kör vi!!!

1 kommentar:

1923 sa...

Vi satt där vi skulle...:)