tisdag 2 februari 2010

Hahahahahaha

Kan man annat än skratta åt den här förbannade snön som vägrar att sluta? Just nu vräker det ner utanför fönstret och dessutom blåser det så att taket håller på att lossna. Det kan bli en kul natt i snöstormen för underteckand, igen..

Imorgon är det så dags för seriefinal mot pållarna från Peking. Upp till bevis mot nuvarande serieledaren och det ska bli intressant att se om tredjeperioden kommer bli avgörande igen. Kul att se Jonsson tillbaka och att han fick näta direkt gav nog honom råg i ryggen inför fortsättningen. För min egen del är chansen 50/50 att man får se matchen eftersom Kung Bore lovat att jävlas även imorgon. Den festande lokalpolitikerna ska tro det eller ej också dit och titta. Han har en kusin som spelar i Vita Hästen så han får hålla sig i bortaklacken om det nu dyker upp någon sådan. Rätt sjukt egentligen, åka till Dackehallen och hålla på Hästen. Vi får omvända fanskapet helt enkelt..

Spisen börjar ta form och larmet är installerat. Sambon hoppar jämfota av glädje medans jag gråter när räkningen kommer, visst är det härligt när man inte har ett skit att säga till om?

På söndag fyller 7 åringen 8 år och det planeras för fulla mugggar. Önskelista har skrivits och på 7 av de 10 punkterna han plitade ner är det tvspel eller grejor till tvspelen som önskas. Kalas ska han ha också, ett för klassen och ett för övriga kompisar så min uttröttade kropp kommer gå igenom ett elddop med sammanlagt ett 30tal sockerhöga smågrabbar och tjejer. Det är kul att se hur de längtar efter sin födelsedag. Han kan knappt somna om kvällarna och har kryssat i almanackan i över en månad nu, så när vi nu är inne på upploppet tindrar ögonen värre än alla stjärnor på himlen.

Nu, ett par timmars sömn innan...ja ni vet..

Inga kommentarer: