lördag 9 januari 2010

Man ska tydligen härdas..


Jag har en son, han är 4 och ett halvt år och väldigt bestämd. Som ni ser på bilden ovan kan han tjura ihop rätt duktigt och denna företeelse har blivit mer frekvent ju äldre han blivit. Idag skulle det t.ex. ätas frukost, en lugn skön lördagsfrukost med morgontidning och en god kopp kaffe. Jo jo det kan man ju tro, först blev sonen vansinnig för att det fanns gula i ägget. Sedan var han förbannad för att ingen ville ta bort kanterna på hans rostade macka och när vi väl hjälpt honom med detta så kunde han inte bestämma sig för vilket pålägg han skulle ha. När han till slut valt marmelad och fått den ditlagd precis enligt anvisning bröt han ihop och slängde sig på golvet eftersom det tydligen var mer marmelad på en sidan än den andra. Gråt och tandagnissel i en bra stund innan vi fick ge oss och skrapa bort marmeladen samt lägga dit ny med milimeterprecision. En timme tog det sammanlagt för honom att få i sig ett ägg och en macka, det är väl fullt normalt?

Äntligen, efter att ha fått se via en svajig websändning i onsdags så ska man äntligen få se hjältarna imorgon. Biljetterna är bokade och nervositeten börjar smyga sig på så där skönt. Förhoppningarna är givetvis att se ett mer taggat Taif än sist men det är jag ganska säker på att vi får och med ett rejält stöd från läktaren så ska vi väl ordna detta. Inget nytt om Jonsson och Loket vad jag förstår, det börjar bli dags att lappa ihop dessa två herrar nu och se till att vi får en hel trupp. Ikväll blir det uppladdning med lite Elitseriehockey.

Något frustrerad fortfarande efter att Gunners bara fått 2-2 hemma mot Everton i eftermiddag. Så typiskt att tappa poäng i en sån match, ett misstag på mittplan så var skadan skedd. Rosicky kvitterar på slutet men Arsenal ska ju bara vinna en sån match, det märks att man har 11 man borta nu och det finns verkligen ingen tyngd i anfallet vilket gör att spelare som Arshavin får slita som ett djur.
Bara att ta nya tag och hoppas att man hittar en striker under transferperioden samt får tillbaka ett par från skadelistan.

Trerättersmiddag hos tandläkargrannen igår med fint rödtjut och kaffe med avec. Ungarna spelade tv-spel och vi föräldrar löste de flesta av världsproblemen, en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Idag har familjen varit i "Staun" och handlat kläder, ungarna tröttnade efter två minuter och vi var tvungna att gå inom leksaksaffären bara för att liksom få lite energi i dem. Men det hela löste sig med lite McDonalds och nu ska de sova hos farmor inatt vilket innebär att de förmodligen kommer kränga ett halvt kilo godis var och läsk tills det bubblar i öronen.
Själv har jag och sambon tänkt att se på en film och äta nåt gott, förmodligen somnar dock sambon då det tydligen finns nån sorts sömnmedel i vår tv som gör att enligt henne man blir såååå trött fem minuter in i filmen. Ja ja , vi håller tummarna och trycker på play så ses vi på andra sidan.
Väl mött imorgon kamrater!

Inga kommentarer: