lördag 30 januari 2010

Uppehåll?

Va? Ingen snö? Konstigt... Allvarligt nu får det väl räcka med det här tramset. I två nätter nu har de skottats snö och grusats för glatta livet och när man väl kommit hem har man haft en murare med en bilmaskin i högsta hugg som gjort det i stort sett omöjligt att sova ut. Så ett par timmar minus på sovkontot är det allt men det får vi förhoppningsvis ordning på i helgen.

Tingsryd vinner tydligen riktigt övertygande uppe i Karlstad efter vad jag kunnat läsa mig till. Man åker helt enkelt ifrån Skåre i andra halvan av matchen och ser mer och mer homogent ut vartefter serien lider. Kul att målskyttet sprids ut på flertalet spelare och att Peter som fått stå över ett par matcher gör en bra insats. Vad man kan läsa i tidningar och dylikt verkar det inte bli något nyförvärv utan man är nöjda med den truppen man har och vem kan klandra dem? En förlust och resten vinster under första vändan, starkt!

Spisen ja, jo i veckan dök så äntligen muraren upp för att sätta in en kassett i den. Halva den gamla spisen låg utspridd på golvet när jag kom hem och det var inte utan att man undrade hur han skulle få ihop detta.

Nu har han hållt på i två dagar och det ser bra mycket bättre ut än på bilden, lägger upp en bild när det hela är klart. Ska bli gott att kunna brassa på ordentligt när det blåser runt husknutarna.

Ikväll är det dags för 80talsafton på Ronneby Brunn. Goisaren på jobbet har väl inte fått en blund inatt utan legat och längtat efter Lili och Sussie. Vi andra som har en lite mer avsänd inställning till det hela ser mer fram emot en god pilsner eller sju.
Ska bli intressant att se om den festande lokalpolitikern lyckas hållas sig i schack ikväll eller om det blir som det brukar, ska även bli kul att följa den äldre av mina blivande svågrar på hans väg mot natt. Han tillhör den kategorin som går ut en till två gånger om året och då kan också resultate bli därefter, mycket spännande!
Själv så sätter väl jag och vapendragaren oss i ett hörn som vanligt och pratar hockey, viktiga saker med andra ord..

Sändningen från Löfbergs Lila ska tydligen har varit riktigt bra. Ett tillfälle för LG att se och lära kanske?

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=0y4K6rO57vU

Grönvit elit sa...

Tackar för den. Kanon!