tisdag 26 januari 2010

Lite av varje


Imorgon går bussen i vad som väntas bli ett rejält oväder mot Karlstad och Löfbergs Lila. Skåre på bortaplan blir en svår nöt att knäcka men med en uppåtgående form kan nog de grönvita ses med god chans till poängskörd. Vi här hemma kan tydligen se matchen genom Färjestads produktion och förhoppningsvis är den klasser bättre än LG och hans kameror... Tror på vinst och en härlig ledning när serien vänder.

Äntligen ska så muraren sätta igång med min öppnas spis. En kassett ska sättas in så man kan brassa på lite rejält med värme lagom tills vargavintern återvänder. Att få tag i hantverkare är en konst i sig, första gången jag ringde om spisen var i augusti och som ni märker är startsträckan ganska lång men när de väl sätter igång brukar det bli bra. Så ikväll blir det till att täcka golv och möbler med plast för det lär väl ryka rätt jävligt när han drar igång...

Vilken dag det har varit idag! Gnistrande solsken och nollgradigt ute vid havet där vi befunnit oss idag. Att bara sitta ner i solen med ett vitt landskap runtom sig och en is som knakar sådär skönt som den gör efter lite dagsmeja. Frisk luft och sol, mer behövs inte för att lyfta en dag!

Sambon har sedan ett tag börjat prata om att vi ska skaffa larm. Jag har varit minst sagt skeptisk men gick ändå med på att ta hit en säljare ikväll och lyssna på vad som erbjöds och vad det kostade. Hur det gick? Va tror ni? 6000:- kronor fattigare och ett larm rikare... Man har visst två veckors ångerrätt, kan man använda dem redan innan man skrivit kontrakt...?

Inga kommentarer: