måndag 18 januari 2010

Logiskt

Igår var 7 åringen med i Dackehallen och fick se sitt Taif köra över Pantern med 8-2. Som alla 7 åringar funderar han mycket och ibland i banor som man själv inte tänker på. Som igår när folk borjade gå hem med en minut kvar och jag påpekade lite surt att man kan väl stanna kvar och tacka spelarna för en bra match. Då säger sonen lugnt och logiskt: -Ja men du fattar väl att folk går hem pappa, det finns inget lag som kan göra 6 mål på 59 sekunder så Tingsryd har redan vunnit liksom.
Vad säger man? Det var bara att ge honom en kram och hålla med, han hade trots allt helt rätt.

Den 30e vankas det balluns. Goisarkollegan med sambo ställer till med fest då det vankas "Maximalt 80-tal" på Ronneby Brunn. Goisaren som är ett stort fan av åttio och nittiotalets blonda bomnedslag får sitt lustmäte fyllt då hans favoriter Lili och Sussie ska uppträda. Vi andra följer mest med för det trevliga sällskapet och för att vi får ett ypperligt tillfälle att skämma ut oss utan att nån bryr sig. Vapendragaren ska med och en hel del andra profiler så jag räknar med ännu en blöt och minnesvärd kväll. Fan vad jag börjar bli gammal...

Gunners jagar vidare och är nu bara tre poäng efter Chelsea efter en stabil 2-0 vinst igår mot Bolton. Sol Campbell skriver kontrakt för resten av säsongen och återvänder till Arsenal för att stötta upp den sargade defensiven då skadorna duggat tätt. Inga nya rykten om en ny striker och tiden börjar rinna ut för Wenger, känns som att minst en riktig målskytt måste värvas om truppen ska räcka till i titelracet.

8-2 som sagt igår och även om jag inte känner igen spelet sen grundserien så är det fart på grillerna och en bra effektivitet när tillfäle ges. Igår kändes som om man spelade på kontringar och snabba spelvändningar, en taktik som slog väl ut. Kul att se Hilldinglinan få producera igen men även Bankelius och C:o var grymma. Känns som om att man blivit varma i kläderna nu och det ska nog en hel del till för att stoppa grönan maskinen framöver. Victor i målet gör åter en stabil insats och det blev en sån där skön söndagkväll som man bara kan uppleva i Dackehallen, tack för det boys!

Goisarn ringde precis och det verkar som min sömn blir utbytt mot snöskottning. Gränsfall idag då det mest varit småpuder hela dagen men det är klart det blir ju ett jäkla klafs om man inte tar bort det. Så snart vänatr 8-10 timmar bakom ratten iställlet för sköna täcket och kudden. Bitter? Jag? Nä nä...

Inga kommentarer: