söndag 10 januari 2010

Illa..

Torsk mot Nybban, inte riktigt vad jag hade väntat mig men ändå fullt logiskt som matchen utvecklade sig. Taif har inte hittat tillbaka till sitt eget spel och har dessutom inte det där lilla flytet som man behöver för att få vågen att väga över i så här tajta matcher. Tre ribbskott och ett antal frilägen som borde förvaltats bättre är nog än tillräckligt för att räcka till i vanliga fall men idag så var Nybro mer effektiva, lite hetaré och framför allt hade de den där lilla turen som jag nämnde. Som vid 2-3målet när både back och målvakt i Taif fipplar med pucken och plötsligt för Nybban chansen och tar den efter en bra Tingsrydpress.
Bara att ta nya tag och hoppas att man är rejält revanschsugna på onsdag när en tuff bortamatch mot Skövde väntar.
Skönt att se Loket tillbaka i laget och även om han såg lite seg ut bådar det gott för fortsättningen. Stort plus till Einarsson som sliter och bökar matchen igenom precis som Stark och Hillding sen får vi bara hoppas att backspelet höjs ett par snäpp för idag var det bitvis riktigt dålig.
Nog om denna matchen, vi vet vilken kapacietet som finns i laget och än behöver man inte vara orolig.

Tillbaka till gruvan imorgon, hur ska detta gå? Man har fullständigt vänt på dygnet vilket innebär att jag inte är van att stiga upp för nio, imorgon ringer klockan redan vid sex och jag kommer få kämpa för att kunna öppna de små blå. Samtidigt kan det vara skönt att komma in i rutinerna igen och framför allt bryta trenden med julgodis, läsk och skräpmat som hängt i under ledigheten och nu kanske man kan få lite ordning på både kost och motion när ekorrhjulet börjar snurra igen.

Nästan tretusen i Templet och fina pengar till Taif. Skybaren är helt färdig och var frekvent besökt vad det såg ut, Jonte fick tröja för sina 100 raka matcher och glöggen var lika god som vanligt. Det enda som saknades ikväll var en vinst, men den kommer på onsdag istället!

Inga kommentarer: