söndag 19 april 2009

Lugn söndag


Ännu en skön vårdag här i Ronneby även om den där riktiga värmen uteblev. Har oljat vidare på altanen idag, dock tröt både lust och ork ganska snart men 2 timmar höll jag nog igång iallafall. Ungarna har haft kompisar hemma och det har grillats korv och ätits glass, en riktigt lugn söndag med andra ord.

Arsenal åker ur Fa cupen efter att ha tappat 1-0 till 1-2. Tråkigt men programmet är tufft nu och man kan inte vara på topp jämt..

Tipsbolaget lyckades väl sådär med hästarna igår, tror vi hade ett eller två rätt.. Strytipset var vi 1 mål från att sätta och tolvorna gav bara brödsmulor, kul då att vi satte oddset idag och nya fina tusenlappar trillade in i kassan. Snart får vi nog planera in någon sorts resa så vi kan göra av med lite pengar också och inte bara lägga dem på hög..

På tal om tipsbolaget så hade vi en liten fest här hemma hos mig igår. Ett par av medlemmarna var här, så också vapedragaren och han tog några öl men lät bli spriten så han sköter sig så duktigt så. Efter Barca matchen (som även den var med på oddsetkupongen) blev det youtube och lite gott att dricka så framåt småtimmarna tyckte vi att vi skulle dra oss nedåt stan för att umgås med lite "vanligt folk"..
Träffade en del trevliga personligheter, givetvis fanns det taifare på plats och det förhöjer ju kvällen ytterligare. Efter stängning blev det nattamat på lokala hamburgerhaket och även där fanns det åtminstone en överförfriskad taifare som inte kunde släppa att jag inte var Tuface på Gbs forum. Efter att ha förklarat femte gången att så inte var fallet fick snällt Fredde ge sig och han grunnar nog fortfarande på vad vi pratade om där till slut.

Nån som kan italienska?

Nästa helg MÅSTE bli vit. Min stackars kropp behöver vila och återhämtning. Vi siktar på det så får vi se vart vi hamnar...

Inga kommentarer: