torsdag 30 april 2009

Långhelg

Gott! Tre dagars ledighet, precis vad man behöver. Solen tar minsann på krafterna om dagarna vid havet, nu är vi dock klara med själva stamledningen och lite roligare jobb väntar framöver..

Först hände ingenting, sen ingenting, sen en massa på samma dag. Hilldingtrion klara vilket förstås som alla redan skrivit är underbart. Sedan blev det tyvärr också klart att Jönsson går till Kristianstad. Kan förstå killen att han vill spela men va fan Kristianstad... en klubb som misslyckas år efter år och med Peter den Store i laget vinner man inga serier..

3 åringen råkade ut för ett mindre missöde ikväll. Pizza på altanen till middag och mitt i maten fick den lille kämpen ett ryck och skulle pinka. Det gick ett tag och när han inte kom gick jag för att kolla vart han tog vägen. Detta var vad jag fick se.....
Lägg märke till pölen uppe till höger....Han hann visst inte...

1-0 i baken för Gunners igår och i ärlighetens namn kunde det varit mycket mer. Men Almunia i målet gör e sjuk match och ser till att Arsenal fortfarande har chansen att vända i returen. Kämpa!

Valborgsfirande med svärföräldrar oh svågerns familj ikväll. Utan brasa dock då det är eldningsförbud men jag tror inte ungarna bryr sig ett smack om det. Får de bara sitt godis blir kvällen lika bra som vilken lördag som helst..

Nu är det klart att alla ska med på Göteborgsresan. T.o.m den festande lokalpolitikern sliter sig från sina uppdrag och hänger på. Fråga är bara om det är bra eller dåligt.. Killen har mer än en gång fallit ur ramen så att säga, men skam den som ger sig. Vi provar igen..

Mot Listerby, ha en trevlig kväll..

Inga kommentarer: