torsdag 16 april 2009

Klass!!


Arsenal visar klass och kör över Villareal med 3-0 hemma på Emirates. Snabbe Walcott gav Gunners ledningen tidigt med sitt 1-0 mål och detta gav trygghet och gjorde att man kunde spela ut. Övriga målskyttar var Adebayor och Van Persie på straff. Nu väntar United i semin och det ska bli intressant att se vilka som är hetast i slaget om England. Arsenal har ett tufft program med Chelsea i Fa cupen och Liverpool i ligan förutom kommande semin men det känns ändå som om de kan slå vilket lag som helst just nu. Spännnade spännande!

3 åringen var hos tjejkompisen ikväll men lovade dyrt och heligt att komma hem halv 7. När klockan blev fem över halv och han inte kommit stack jag ut huvudet och såg att de båda lekte i tjejens lekstuga. Efter att ha gapat i ett par minuter att han skulle komma hem utan resultat gav jag upp och sket i det hela. Då som en skänk från ovan hör man glassbilen tuta en bit bort och hade ni sett den fart 3 åringen fick när han hörde detta hade ni nog själva redan börjat fundera på att skola ungen till en 100 meters löpare. På två röda stod han på trappan och vrålade: -Glassbilen kommer!!!!!!
Kan man köpa en sån där glassbilstuta någonstans? Hade varit bra när ungarna vägrar komma hem om kvällarna, måste kolla upp detta...

Kalmar spelar verkligen inte som svenska mästare ska göra, underläge ikväll igen och inget som tyder på att de ska vända. Blir nog en tuff säsong för Rydström och grabbarna..

Man ska inte ropa hej men det ryktas att det löser sig Lundström. Verkar som nån lyssnar där uppe ändå.

Inga kommentarer: