måndag 13 april 2009

Då börjar man se slutet.....

...på påskhelgen och imorgon är det tillbaks till gruvan igen. Nytt jobb ska påbörjas och under tv-tre måader ska vi gräva vatten och avlopp på en ö här i kommunen. Tydligen ska det vara en jäkla massa fästingar där så spruta mot TBE har tagits och ska göras en gång till inom kort.
Ändå lite kul med ett sånt annorlunda projekt och när vi väl är färdiga är nästan semestern här så man ser rätt hoppfullt på försommaren jobbmässigt.

Idag gjorde jag och 3 åringen färdigt plattläggningen. Jag skötte den lite tyngre biten och han sopade ner stenmjöl i skarvarna, som belöning blev det glass i solskenet efter uträttat arbete.
Svärföräldrarna var här och godkände arbetet så de flesta verkar rätt nöjda med resultatet. Även sambon är nöjd så vi får se om det blir någon "belöning" framåt kvällen...

I eftermiddag blir det middag hos morsan. Morsan och hennes man har en gård med lite djur, skog och mark som de sköter om med bravur. 3 åringen har alltid varit fascinerad av traktorer och givetvis är en bondgård paradiset på jorden för honom.
På senare tid har han även fattat mer och mer tycke för djuren som nu varit inne i ladan i vinter. Mest gillar han lammen och i början följde han med ut varje gång de skulle ha mat. Men som ni kanske kommer ihåg har jag berättat att den lille pojken har en stark fobi mot att duscha, detta har gjort att han nu inte längre går in till djuren för då slipper han ju duscha... Så morsans man får snällt bära ut lamm till 3 åringen så han kan klappa dem ute, smidigt va?
-Nu behöver jag inte duscha va? frågar han alltid med ett leende efteråt. Han är ganska smart för att bara vara 3 år..

Inget nytt på Taiffronten men tydligen ska ett par namn presenteras inom kort. Hoppas givetvis att man får behålla de flesta men ett par lär väl försvinna bort.
Olofstömmarna ser ut att få det tufft, igår blev Svensson klar för Goiset och tänk om Goisarna kliver förbi Steeeeeeelers nästa säsong.

Alldeles för fint väder för att sitta framför datorn, mot altanen!

Inga kommentarer: