lördag 17 januari 2009

Trevligt, trevligt

Lördag eftermiddag och bara några minuter tills fotbollen drar igång på canal plus. Vilken trygghet det är om vinterhalvåret att ha canal plus om helgerna. Lördagarna hinner man göra allt som ska göras med familj, hus och annat lagom till klockan slår 16 och man sjunker ner i goa soffan med nåt gott att dricka och tipslappen i näven. Verkligen gemytligt måste jag säga.
Idag tog vi med ungarna till stan för att käka en rejäl frukost så de små liven skulle stå sig ett tag. Grabbarna tyckte dock annorlunda och började sin dag med kladdkaka och grädde, till detta passade tydligen coca-cola bäst.. En bra och näringsrik frukost som sagt.

Lyckades få ihop ett v75 system till slut. Givetvis lär vi inte vinna ett skit och min trovärdighet som travkunnare är väl efter detta lika mycket värd som teliaaktien.. Detta är något som också på ett sätt är en trygghet om lördagarna nuförtiden, man är med och spelar men vinner aldrig. Stabilt och tryggt liksom..

Skövde hemma imorgon igen. Känns som om den Gröna Maskinen börjat rulla nu och lagen som kommer till Dackehallen ska vara riktigt bra om de ska lugga Taif på någon poäng.
Farten och energin kommer mer och mer och man vinner matcher genom hårt arbete, mycket starkt. Hillding,Jonsson och Laudius femman har varit riktigt kul att se, vilken fart det är på dem. En annan som ska premieras är förstås Loket som sliter i både 5 mot 5, Powerplay och Boxplay. Verkar nästan som han bestämmer själv lite när han ska spela för mot Skåre fick han knappt vila 20 sekunder mellan vissa byten på slutet, härligt att se.
Tippar 4-1 inför 2300 åskådare.

Kvällen blir nog ganska lugn känner jag. Arsenal-Hull halv sju och hockey på systerkanalen borgar för en lång tvkväll. Ska bara få sambon att inse det totalt meningslösa i Körslaget som börjar åtta. Inte kan väl det vara viktigare än hockey?? Verligen inte!
Vet inte vad jag gjort TV4 för något men nuförtiden är det Lets Dance på fredagar och Körslaget på lördagar som rullar här. Tur man har sin dator att umgås med när skiten drar igång..
Jaja nu ska vi inte lipa här utan upp med hakan och sträck på ryggen för snart har hästarna sprungit färdigt och då är man miljonär igen.
Till dess får ni ha det så fint och krama varandra i trafiken.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste säga att jag gillar din blogg mer och mer. Jag är inte vidare förtjust i bloggar som bara skriver om idrott, här blandar du in betraktelser från livet utanför dackehallen vilket gör det hela så mycket mer läsvärt.

Keep it up!

Grönvit elit sa...

Tack för det, kul att höra! Kul också att du själv börjat blogga igen, det var ett stort tomrum som infann sig när den "lades ner".
Att få rapporter från en balkong i Tanzania är få förunnat!