torsdag 29 januari 2009

Go kväll

Har kännt mig lite hängig de senaste dagarna och blogglusten har inte infunnit sig men med fredagen i sikte så känns det lite bättre och snart är man på banan igen.
Har precis lyssnat på när sambon duschat 3 åringen. Det låter ungefär som när Emil i Lönneberga brakar genom rutan hos Fru Petrell, först smäller det till då treåringen försöker springa genom dörren för att fly undan duschen. Sedan kom illvrålet när vattnet rinner genom hans hår och till råga på allt måste han ha schampoo också, jag hoppas innerligt att ingen av grannarna ringde polisen..

Tre nya poäng till de grönvita igår. Trots tunga avbräck i Lundström, Jonsson och Blomqvist samt med väggen Johansson som båsöppnare vinner man en stabil seger. Oerhört betryggande att se att man vinner matcher trots halvdant spel och viktiga kuggar borta. Örebro borta nästa match och det blir väl den svåraste uppgiften hittills, kunde jag köpt en seger åt Taif hade jag gjort det bara för att få se Fahlanderasets min.
Nästan 2500 på läktaren och fina slantar i kassan, bra tryck bitvis och allt som allt en lyckad kväll.
Stort plus till Thelin som sliter som fasen, har varit lite tveksam till karln imellanåt men han har en jäkla vilja det kan man inte ta ifrån honom.

Arsenal räddar en poäng på övertid mot Everton. Van Persie gör ett vackert nummer och hänger dit bollen i 92 minuten. Tråkigt med nya poängtapp men riktigt skönt att höra hur hela Goodison Park tystnade vid målet. Ligan är körd och nu gäller det att försöka komma bland de fyra så man får spela Champions Leauge nästa säsong. Man har även omspel mot Cardiff i FA cupen att vänta, en cup som man nu kansker lägger lite mer krut på.
Angående Arshavin så är klubbarna överens om en övergång men då kommer nästa problem. Ryssen vill tydligen ha en fantasilön och det vet i fasen om Gunners lägger upp de summorna för honom. 2 dagar tills fönstret stänger...

Vilket liv det är i KHK. Utbuade från hemmapubliken efter förlust igår igen och Micke Nilssons sötebrödsdagar är definitivt över. Nilsson skyller på spelarna, supportrarna skyller på Nilsson och spelarna skyller på varandra. Vilken härlig soppa och vi som lyssnat på allt jävla "DET E VI SOM E KHK" kan nu luta oss tillbaka och njuta av spektaklet.

Fredag imorgon. Sambon ska spela fotbollsturnering i Tingsryd. Töserna ska tydligen hålla på till mitt i natten och det betyder att pappa ska laga maten här hemma. Så imorgon blir det nog pizza, kebab eller en svettig burgare som serveras. Kan man sedan plocka fram en påse chips och varsin kexchoklad till sönerna så blir man nästan helgonförklarad. Sämre fredag kan man ha...

Inga kommentarer: