lördag 10 januari 2009

Lördag

God eftermiddag kamrater! Ni sitter väl hemma och öppnar första ölen nu antar jag och det är ni säkert värda. Själv har jag en riktigt lugn skön lördag, fika på stan och fotboll på burken i eftermiddag. Sämre kan man ha det och det var tur att denna jobbveckan bara hade tre dagar, precis lagom.
Skottat snö har man också fått göra men den har som tur är smält bort här nere till ungarnas förtret. Brukar dock bli fina pengar då man ofta kör på nätter och helger.

Skåre hemma imorgon. Skåre är luriga med många unga kvicka spelare och två vinster av två möjliga vittnar om kvalitet. Tror nog ändå på grönvit seger och vi får hoppas att det är proppen ur nu och en trepoängare hade suttit som en fläskläpp.
Kul att Blomman fick avgöra senast, tror han kan bli löjligt viktig i fortsättningen.
Med honom, Gunnelid och Jacobsson där bak kommer det göra riktigt ont att möta Tingsryd.

Arsenal-Bolton klockan 16. Tråkigt att Gunners är så långt efter toppen men allt de kan göra är att vinna och hoppas på att få med sig resultat i de andra matcherna. Många viktiga spelare skadade men Wenger säger att han är säker på vinst så vi får väl tro karln.

Har ni provat att gå in i en leksaksaffär med två ungar bara för att kika lite?
Om inte kan jag tala om att det går inte... De kan helt enkelt inte bara titta på grejorna utan ska ha allt från Pokémonkort till legoskepp. Dagens besök slutade med just två paket kort och en leksaksmobil till den lille... helt sjukt..

Vapendragaren är på myshelg med hustrun i Helsingborg, ni vet tindra med ögonen iklädd tofflor hela helgen. Hoppas han hinner hem till hockeyn imorgon och det vill till att göra sina "behov" tidigt på morgonen Lars om du ska hinna.....ja du vet vad jag menar....

Avspark om 5 minuter, på återseende.

Inga kommentarer: