lördag 3 januari 2009

Dagen efter...

Jaha då blev det vinter i Blekinge också till slut. Satans snö, trött som ett as fick man släpa sig ut och grusa bara för att snorungarna på Ronneby Brunn ska kunna bli fulla utan att halka.... Ååååååååååååå du grymma värld!!

Riktigt trevlig resa igår måste jag säga, bra drag både i bussen och på puben. Stor eloge till reseledaren som drar ett tungt lass med att ordna dessa resor.
Till matchen då, tveksam inledning av de grönvita men man spelade upp sig i andra och tredje och hade man bara fått vara 5 man på isen hade man nog avgjort innan matchen var slut. Tyvärr så ser en randig tomte till att förstöra alla chanser till detta, visst är man lite partisk men va fan domarens insats var patetisk nästan komiskt dålig. Skönt ändå att få två viktiga poäng med sig hem och vinst imorgon mot Örebro så ser det riktigt bra ut. Örebro ja, ett pisslag som inte ens Örebroarna bryr sig om men enligt sig själva borde spelat i elitserien... Upprepning av fjolårets 7-0 hade smakat.

Blomqvist har lämnat Bofors men någon ny adress är ännu inte klar. Det viskas en del men till man sett det i skrift får man fortsätta hoppas, men visst känns det som att han väljer Taif före Asplöven eller....?

Jaha där åkte man på hästkräken också, TACK FÖR DEN!!!!!

Blir det 2000 i Dackehallen imorgon? Det vore väl fasen annars, Örebroarna har visst full buss med sig så det vill till att folk sluter upp och kör över renset...

Bakfyllepizzadags!

Inga kommentarer: