söndag 11 januari 2009

Kämpa!!

Idag vore det väl fan också om det inte blev tre poäng, nån gång måste ju chanserna börja ramla in. Så många öppna lägen som man brände mot Örebro har man verkligen inte råd att missa om man ska vara med i toppen. Speciellt Hanssons chans i sista sitter på näthinnan, helt sjukt att karln kunde missa och vi får hoppas att sånt där jämnar ut sig i längden. Tippar 5-2 inför 1900 åskådare.

Äntligen hade Gunners lite flyt igår, mål av Bendtner i slutminuterna och poängtapp av Liverpool gör att läget gick från nattsvart till grått typ.. alltid nåt.
Frustrerande att se hur mycket boll Arsenal har och hur svårt de har att skapa klara målchanser trots bollövertaget, ofta hamnar man runt motståndarnas straffområde med en köttmur framför sig vilket slutar i en massa pass i sidled och avslut från långt håll. Det märks att Fabregas saknas mycket.

Idag är det julstädning hos familjen Tajkon, tomtar och allt annat krafs ska plockas ihop plus att det ska storstädas efter det. Ja, ja skratta ni men va ska man göra? Ska bli skönt när allt har lagt sig och det blir som vanligt. Börjar till och med klia lite i renoveringsfingrarna, frågan är bara vilket som ska prioriteras. Taket, badrum i källaren och renovering av trappan är bara några projekt som är på gång.

Nä nu får man ta sista taget här hemma innan avresan till templet, vi hörs!

Inga kommentarer: