lördag 31 januari 2009

Ser inte så illa ut...

....med tipset än så länge men bara en period spelad i hockeyn än och mycket hinner ändra sig. Har haft lite flyt de senaste dagarna och med plus på kontot har det idag lagts ett lite större spel. Sedär.. 1-0 till Cardiff, gott!!!
Arsenal på tv:n och jag måste erkänna att det ser tafatt ut, all fart och fläkt som man hade i början på säsongen är som bortblåst och man blir ofta låsta på mittplan.
West Ham ska man fan bara slå, 2-1 säger vi... det räcker..

Skönt med lördag efter en veckas slit på jobbet. Just nu håller vi på att gräva ner 600 meter avloppsledning och jag kan meddela att klockan 7 på morgonen är det mörkt och kallt ute. Att då stå i ett dike med en slangjävel som väger 100 kilo och ska rullas fram vart efterhand man schaktar är väl inte drömmen. Givetvis har jag fått den ärofyllda uppgiften att sköta detta och det är ganska tungt kan jag säga, är det sedan en halvmeter vatten i diket blir det ju dubbelt så kul förstås....

Nyss hemkommen från Maxi där det skulle handlas inför kvällen. Vi begick misstaget att ta med ungarna och detta skulle vi få betala för så klart. 3 åringen skulle ha en egen vagn, ni vet en sån där liten som ungar kan ha. Vet inte om ni tänkt på det men den är ungefär lika hög som där knävecket sitter på en vuxen karl. Om inte så hade ni kommit underfund med det idag då 3 åringen med full fart lyckades pricka en gubbe just där så benet vek sig... Han blev ganska sur och mumlade nåt om håll reda på ungarna. Sen ska vi inte tala om bråket mellan bröderna om självscannern, det är en helt annan historia.

Sjukt att man kan ha en gräsmatta som på Emirates i sånt skick och med det matchandet mitt i vintern. Jag menar här hemma sliter ungarna ner den på en vecka och som om inte det var nog är den full med maskrosor. Nä, mer kemikalier får det bli nästa sommar.

Kul intervju med Gunnelid och Jacobsson på Taif.nu. Precis sånt man vill veta och intressant att höra vad spelarna tänker och känner inför allt. Mer sånt tack.

Inga kommentarer: