onsdag 21 januari 2009

Hoppsan

4-2 till de grönvita efter 2 perioder och jag måste säga att jag är grymt imponerad av hur effektiva Taif är. Man tar tillvara chanserna och får psykologiska mål som till exempel 2-2 målet direkt efter Hästens ledningsmål. Blir en nervös sista period med en kommentator som inte har full koll men kämpar på bra ändå.

6 åringen hade tjatat till sig skridskoåkning i eftermiddag och sambon tog med barnen till en utlovad isyta. Väl framme hos kompisen visade det sig att en översvämmmad åker var rinken som erbjöds... De tappra ungarna lät sig dock inte nedslås utan kämpade på med åkningen. 3 åringen som för dagen lånat tjejkompisens rosa hockeyhjälm kasade omkring på knäna och lyckades på något sätt trots hjälmen slå både ögonbrynet och pannan i isen. Numer har han två horn, ett i panna och ett vid ögonbrynet. Vi får hoppas att dagis inte tror vi slår våra barn...

Peter räddar straff igen. Jag vet inte vad karln har för knep men så länge han räddar straffar får han göra hur han vill. 95 procentig räddningsprocent räcker länge.

Skövde-Örebro 4-4 nu, visst vinner skövde den. Eller?