måndag 2 februari 2009

Fan

Förlust för det grönvita mot pisslaget Örebro. Måste säga att jag hatar allt som har med Örebro att göra, jämna skiten med marken. Tyvärr var Fahlanders små gossar bättre på att sätta sina chanser igår och vinner därför med 4-1. Tingsryd hade väl så många lägen men skärpan i avsluten fanns inte där och Örebros målvakt var i ärlighetens namn bra.
Ja ja bara att tömma och glömma som flickan sa och ta nya tag den 11:e. Synd att inte Skövde orkade hålla i mot Skåre, då hade det sett riktigt bra ut i tabellen men man ska inte klaga. Taif leder trots förlusten serien och vi är snart tillbaka på banan igen var så säkra.

Vilken citatmaskin Lg sports killen är: -Den killen tänker hockey va! -Inte alltid lätt va! -Inte en utvisning på 8 minuter, mycket ovanligt va! -Han har spelat i Frölunda va!
Trots förlusten sitter man och ler när killen levererar punchline på punchline..

Cirkusen med Arshavin rullar vidare, nu har förhandlingarna kollapsat och det verkar som om allt går i stöpet. Ja, jisses detta är verkligen inte Arsenals år. 0-0 mot West Ham i helgen och med det spelet lär man inte klättra i tabellen. Omspelet i Fa cupen flyttades till den 16e och man får hoppas på att de lägger lite krut på cupen nu när ligan är körd. Fan va tråkigt!

Hästkräken sprang igen i helgen. Tyvärr sprang de hästarna vi tippat på lite som de ville. Vek de inte ner sig i ledningen så lyckades de ta den mycket eftertraktade positionen femte par invändigt eller nåt liknande. Att det ska vara så svårt att bara springa rakt fram och komma först... Nya insatser och nya tag på lördag, då ska hoppet tändas! För att sedan släckas igen...

På lördag blir 6 åringen 7 åringen och redan tjatas det om playstationspel, lego star wars , transformers och fan och hans moster. Igår skrevs inbjudningarna till barnkalasen och det visade sig att det inte räckte med ett barnkalas utan nej nej två ska man ha för säkerhets skull... Ett för kompisarna och ett för skolklassen, annars hade det blivit 25 ungar på en gång och 25 på en gång klara INTE mina nerver.
Så nu för man njuta av de små liven två gånger, dubbelt så kul. Eller?

Tisselius heter förresten Tingsryds tränare numera....

Inga kommentarer: