torsdag 26 februari 2009

Mustaschmaffian..

Först vill jag gratulera grabbarna till en riktigt bra genomförd match igår och även ett stort grattis till seriesegern!! Hästen var totalt chanslösa faktiskt och med en målvakt som Peter i målet kan detta räcka riktigt långt.
Den stora behållningen av gårdagens match var dock den nya modeflugan som tydligen infunnit sig i laget. Vart man än kikade såg man unga och gamla pojkar i mer eller mindre smickrande mustascher. Allt från små välansade strimmor till självaste Kapten Svartskägg From-Björk, den killens skäggväst är inget man skojar bort.
Slutligen kan man väl dock säga att alla inte klär i mustasch...

Skåre knep tredjeplatsen efter mycket om och men. Motståndare blir nu Khk och det ska bli kul att se hur packet från staun står sig när det börjar blåsa lite.

På lördag blir det konsert och en himla massa starkt med vapendragaren. Musiken lär väl som vanligt få stryka på foten då förfesten brukar börja alldeles för tidigt för att det ska hålla hela vägen. Kul ska det bli iallafall och som sagt vi brukar sällan misslyckas.

Arsenal lyckas slå Roma med 1-0 och liten fördel Gunners inför returen i Rom. Men i ärlighetens namn spelade man inte så imponerande och ska man åka till Rom vill det till att tajta till det bakåt och framför allt sätta chanserna när man får dem.
Om två veckor smäller det..

Inget svar på mina annonser, ingen som vill ha? Skrev jag att det var billigt? Typ gratis....

Inga kommentarer: