söndag 8 februari 2009

0-0 igen...

Arsenal kan fan inte vinna längre. Nu blev matchen idag ganska jobbig då Eboue drog på sig ett riktigt onödigt rött kort efter två totalt vansinniga varningar.
Killen är helt klart ur balans och det vet i tusan om inte han gjort sitt i Gunners snart. Som om inte detta vore nog slet antagligen Adebayor av baksidan på vänsterbenet. Man såg nästan i hans ansiktsuttryck att det är kört och är det en baksida lär han vara borta månader. Katastrof nu när Champions Leauge snart drar igång. Fabregas, Rosicky, Walcott, Silvestre och Diaby är sedan tidigare skadade och blir det inte ett snabbt tillfrisknande på dessa spelare har man inte en chans...

Gårdagskvällen blev ganska blöt till slut då svärfar och en del andra också tyckte att det var en bra idé med en liten jamare. Riktigt trevligt blev det och alla verkade nöjda när de gick.
Idag var det så dags för barnkalas, redan när jag vaknade kändes gårdagens groggar som en mycket sämre idé än vad de gjorde igår. Bara att dra på pokerfacet och le fast ett mindre världskrig utspelade sig i huvudet. 12 ungar blev det som kom och jag kan tala om att 12 ungar låter ungefär som när Gröna Brigaden har en halvtaskig dag, ganska högt med andra ord. Ja ja, allt flöt på bra och efter Bullens korv och godispåse var de ganska lugna.

Sjukt va dött de är på hockeyfronten. Tur att det drar igång igen på onsdag så att man får lite härlig hockey att se fram emot. LG Hockey Games har fått duga under tiden men inte slår det Dackehallen inte.

Idag tittade faktiskt solen fram en stund här nere. Givetvis under tiden kalaset var så man kunde ju inte gå ut och njuta. Känner att man skulle behöva lite sol på sig nu så energin fylls på. Har faktiskt lust att dra igång med nåt projekt här hemma men va fasen när energin inte finns orkar man ju inte. Helgerna bara går och inget blir gjort. Ja ja det ordnar sig väl, nån gång ska väl den här vintern ta slut.

Hur det gick på hästarna igår? Låt oss säga så här, min relation med Harry har inte blivit bättre om man säger så...

Inga kommentarer: