tisdag 3 februari 2009

Är det klart nu??

Arshavin klar för Arsenal.. Man vet inte om man ska tro på det eller inte men tydligen är nu allt klart efter en minst sagt svängig sista vecka. Först var det klart sen blev det stopp för att sedan bli klart igen och efter det stoppat igen men nu är all nöjda och glda va det verkar. Skönt att han är på plats och tror verkligen han kan lyfta ett för tillfället vingklippt Arsenal. Snart drar Champions leauge igång igen, då vill det till att spelare som Arshavin levererar samt att Walcott och Fabregas med flera blir hela igen.

Idag har det varit istid här nere i blekinge. Blåsigt och allmänt skitväder, en resa till värmen nu hade suttit som en fläskläpp men man får snällt knega vidare. Fast det är klart hade jag åkt iväg nu hade jag ju missat hockeyn... hemska tanke.

Ännu ett uppehåll ihockeyn, bra eller dåligt? Tror nog grabbarna gärna hade revanscherat sig efter söndagens förlust så fort som möjligt. Pantern hemma om en dryg vecka, ännu en sån där match man ska vinna men man vet av erfarenhet att Pantern är luriga och kvicka på att ställa om.
Fasen vad man saknar en fredagsmatch nu, inget ont om de andra matcherna men stämningen på läktaren kan nästan bli magisk om fredagarna. Vad det beror på? Jag har mina idéer...

Inga kommentarer: