fredag 6 februari 2009

Kall öl är en välkommen belöning för en utsliten man..

Vilken skitvecka, tror fan inte jag har sett solen överhuvudtaget sen förra veckan.
Gårdagen tog dock priset och givetvis skulle arbetet vi håller på med kopplas på det kommunala nätet så man var tvungen att stå ute i ösregnet hela dagen. Börjar dock få tillbaka känseln i fingrarna nu så de var visst inte förfrusna..
Unnar mig själv en kall öl och lite god mat en kväll som denna, måste säga att få öppna en kall och lägga upp fötterna är precis vad min kropp behövde. Dock blir det ingen berusning ikväll, nä nä för imorgon är det ju sonens stora dag och då är det inte läge att gnälla om huvudvärk. Man får se till att kravla sig upp hyfsat tidigt så man kan överraska honom med sång och paket. Eller ja, ni vet säkert själva eftersom ni alla varit barn att inte fan överraskar man en 7 åring. Han kommer säkert att vakna typ klockan fem och bara ligga på helspänn och vänta på att de trötta föräldrarna ska masa sig upp så han kan få sina paket. Sen ligger han där och låtsassover allt medans man tisslar och tasslar för att inte vecka födelsedagsbarnet, och knappt har man hunnit börja sjunga ja må han leva innan han studsar upp med ett leende. -Oj ni väckte mig! Jo jo...

Fick en gratis version av musikprogrammet Spotify av brorsan. Han hade visst skaffat nåt abonnemang och då fick man tydligen bjuda nån man ville på en gratis version, nackdelen är bara att det rätt som det är kommer reklam mellan låtarna.
Tycker det funkar rätt ok, har inte användt det så mycket men det mesta utav det jag sökt har jag hittat. Måste dock säga att det är kass att man inte kan spara låtarna i datorn eller bränna ut dem på skiva. Detta är ett helt ok alternativ men det får bli Pirate Bay ett tag till för min del..

Oerhört lugnt på hockeyfronten, slötittade lite på LG Hockey Games igår utan att direkt höja på ögonbrynen. Nu får det gärna bli onsdag snart så man får ställa sig i Dackehallen med sin kaffekopp och skrika av sig lite aggressioner, kan behövas efter denna veckan..

Man blir lite festasugen när man sitter här med ölen och fruktansvärt bra musik i bakgrunden. Kan knappt minnas sist man var ute med polarna, det måste bli bättring på detta. Kom just på att vi har en rätt stadig kassa i tipsbolaget, man kanske kunde lura med de stackarna ut i natten för en riktig holmgång. Tror minsann många av dem skulle behöva det, en del av dem har blivit "gamla" alldeles för fort....

Fotbollsturnering nästa helg i sonens lag. Nu är det så här att vi ska spela med 5 manna lag och det har uppstått ett litet problem. På sommaren brukar det vara ungefär 15-18 ungar som tränar, nu på vintern brukar dock bara vara 10-12 som kommer. Om detta beror på att de spelar hockey eller nåt liknande vet inte jag men detta gör ju att man behöver nästan 100 procentig uppslutning vid turneringsspel. Två "femmor" som byter med varandra är precis lagom och de blir inte precis slutkörda. Som jag skrev innan har det uppstått ett problem, problemet stavas KALAS!
5 av grabbarna i laget går i samma klass och detta gör att när en fyller år och har kalas försvinner alla 5. Så är nu fallet och därför står vi där med 5-6 tillgängliga som kommer från springa tills de får blodsmak i munnen... Ingen som har ett par 7 åringar att låna ut??

Nä nu måste jag umgås med 6 åringen för sista gången, imorgon är han ersatt med en tuff 7 åring som man ska ta sig ann. Go kväll..

Inga kommentarer: