tisdag 17 februari 2009

Ingen rast ingen ro..


Full rulle om dagarna nu, förutom gårdagen är det fullt upp både på jobbet och hemma.
Sprängning stod på schemat idag på jobbet eftersom avloppsledningen vi lägger ner var tvungen att sprängas ner knappt en meter. Fram med kompressor och bara till att sätta igång att borra. De gamla rävarna har lärt sig att slippa undan det skitgörat så ni kan ju säkert själva räkna ut vem som åkte på det....
20 talet hål borrades allt från 70cm upp till 1.2 meter, sen var det bara att ladda med dynamit. Nåväl, bra blev det och small gjorde det..

Trappen börjar bli lätt knäckande. Under två timmar ikväll lyckades jag skrapa väck limmet och slipa trappnosen på 9 av de 15 stegen. Sen ska de spacklas, grundas, slipas, grundas igen och sen täckmålas. En annan sak som gör det hela än mer drygt är det att samma dag som trappan är klar kommer med all säkerhet 3 åringen kasta ner typ en elgitarr eller en ambulans och göra stora fina hack i den.
Ja ja bara att gno vidare, nån gång ska den väl bli klar.

Åkesson jubilerar imorgon med sin sjuhundrade match. Grymt imponerande att göra så många matcher i en och samma förening och visst ska han premieras. Få klubbar har en sån ikon. Men för mig är han inte samma Kung Åkesson längre. Har all respekt för Anders och allt han gjort för Taif, men nånstans svider det fortfarande att han lämnade oss mitt i säsongen för KHK. Det märks även på läktaren, tror inte jag har hört KUNG KUNG KUNG en enda gång i år...

Foppas fot har gått sönder igen, nu är det väl ändå dags att inse sina begränsningar.
Hur många operationer kan man göra egentligen? Förstår att han är sugen att spela för pengar lär han ju inte behöva, men jag tror nog det är slut nu.

9 steg på två timmar, det är ju helt sjukt..

Inga kommentarer: