tisdag 24 februari 2009

Till salu!

Säljes 1

En styck trappjävel säljes. Gammal rubust trätrapp i vinkel med 15 stycken steg som säkert är jättefina under allt lim och gammal lasyr. Stegen knakar dessutom rogivande när man går i dem så detta förhöjer känslan ytterligare. Allt utom stegen är grundmålat 3 gånger med vit grundfärg men tro inte för det att trappan är vit. Nej nej den gamla färgen tränger igenom bitvis och skapar en beigeaktig nyans för dem som gillar det.
Ny ledstång -08 och denna är faktiskt iordning. Säljes till nån med inte fullt så kort stubin som annonsören och köparen bör även ha grymt tålamod samt mycket fritid.
Säljes till högstbjudande eller bytes mot en hiss för 1-2 personer.

Säljes 2

En 3 och en 7 åring säljes, antingen separat eller i par.
3 åringen fyller fyra i juli och är i bra skick. Driftig och initiativrik ung man som gärna undersöker sakers hållfasthet men även provar om bläck fäster på t.ex tapeter. Än så länge rätt billig i drift då tv-spel och dylikt inte står högts på listan men han kräver dock en egen stereo och gärna Mora Träsk skivor tll denna.
Skivorna spelas sedan på högsta volym, ofta samma låt om och om igen allt för att läta upp stämningen i det lilla hemmet.
Röstresurserna är enastående och höga och långa toner kan tas utan problem och görs så också. Så du som har det lite tyst hemma och inte är så rädd om väggar, tak, lampor och köksluckor m.m tycker jag ska slå till direkt!
Äter precis allt och mycket så ni behöver inte planera nån särskild mat.
7 åringen är också väldigt driftig och framåt. Han kan både läsa och skriva så ni som behöver en sekreterare men inte har så stora krav på att allt blir rätt, här har ni ett klipp. Pojken kan även användas som livvakt eller utkastare då de flesta av alla sparkar och slag som kan tänkas är väl intränade och även ordentligt utprovade på 3 åringen. Inte fullt så billig i drift då tv-spel, Pokemonkort och Tamaguchi är ett krav från hans sida. Om ni skulle ha så mycket stake i er att ni någon gång nekar honom att spela se då till att ni gör detta på en skyddad plats, t.ex bakom en dörr eller från nedervåningen då reaktionen kan bli kraftfull och oväntad.
Lever på smörgås, mjölk och Ballerinakex vilket gör att matsedeln är väldigt lätt att följa.
Bägge två finns för avhämtning i Ronneby och tar ni bägge bli det billigare!

Maila på tttaaaiiifff@hotmail.com om ni är intresserade. Skynda att fynda....

Inga kommentarer: