torsdag 19 februari 2009

Sportlov

Ledig torsdag och fredag denna vecka då ungarna har sportlov. Passar utmärkt då det är kallt som i sibirien, fy fan rent ut sagt. Varit med ungarna och tittar på brandbilarna som hade uppvisning idag men även hunnit med att grunda och spackla trapphelvetet en gång.

1200 i Dackehallen igår, var det bara jag som tyckte det kändes som mycket mer?? Ja i vilket fall som helst var det en avslagen tillställning som de grönvita vann helt rättvist. Kändes faktiskt aldrig nervöst och Åkesson visar precis hur bra han kan vara med 2 mål och ett härligt backspel. Där fick jag...
Kungälvarna åkte mest och lipade när de inte låg ner och man kan nästan förstå varför poängskörden stannat där den gjort.
Fahlander tycker att de är såååååååååååååååååååååååå dåligt att vinna serien och tycker Taif gör fel som vinner den. Ja herregud, vad ska man säga?

Äckliga äckliga KHK lyckas ta sig till play off efter att OIK ännu en gång gjort en utav sina berömda genomklappningar. Supportrarna är givetvis världsmästare igen och nu är man i allsvenskan inom kort..
Mycket roande är dock det att OM nu man skulle slå ut Mjölby får man inte spela hemma i kiosken då Lundell har konsert där. Ja du söte värld vilket liv det är, läs kommentarerna på sydostran.se. Ett gott skratt förlänger livet.
Ska själv till Lundellkonserten faktiskt och en sak är säker, blir jag pissnödig lär KHKs avbytarbås ligga bra till....

2 mål till i Färjestadsmatchen och helgen är räddad!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säg inte för mycket nu, Sibirien är rätt kallt ska du veta. -37 häromdagen...

Grönvit elit sa...

Ha ha ok då, kanske inte -37 men tillräckligt kallt för att ungarna ska gnälla när snoret fryser fast i näsan..