måndag 23 februari 2009

Äntligen...

Ja som sagt äntligen lite tid över att sätta sig och koppla av efter först snöskottning sedan jobb och slutligen fika hos kusinen som fått en bebis.
Så nu ska det bli fint att lägga upp fötterna och slöa ett par timmar.

Helgen ja, jo som sagt sambon och jag tillbringade den i Kalmar. Ett Kalmar som just denna helg nog var en av de blåsigaste städerna i Sverige men vad gör det när man kan smita in på en bit mat och en öl utan att ungarna skriker att de vill ha McDonalds istället. Lite shopping blev det men även ett biobesök och en god middag innan kvällen fortsatte med lite dricka och...
Körde även förbi IKEA på hemvägen och det är lustigt men man kan fan inte gå in där utan att man kommer ut minst en tusenlapp fattigare. Ändå har man inget vettigt med sig hem, sjukt.

Taif visar grym klass och säkrar seriesegern med en 2-1 vinst borta mot Skövde. Jag kan inte sluta att imponeras av hur dessa grabbar levererar match efter match. Just när man tycker det går lite trögt överbevisar de en igen och man kan inte göra annat än att hylla ett sånt gäng. Avslutning mot Hästen på onsdag, ett Hästen som nu har häng då Skåre torskade sist och Näsström och c:o lär nog sälja sig dyrt. Hoppas det kommer mycket folk trots att de redan är klara så man kan hylla de grönvita och gratulera till serievinsten.
Nu väntar antagligen Piteå eller Nyköping om jag förstår det rätt. Bring it on!

Brorsan lyckades pricka in sex femmor på hästarna i lördags. Han märkte dock själv inget förrän framåt tolvtiden då messen började trilla in. Nu vänder vi antagligen den bongen och kör ett stort system kommande helg, nu jävlar ska ni se att de smäller....eller....?

Arsenal ska imorgon ta sig ann Roma hemma på Emirates, en match som kommer i ett minst utsatt läge. Kräftgång i ligan och viktiga spelare på skadelistan gör att de känns lite pirrigt såhär dagen innan. Nye Arshavin får inte spela då han representerat Zenit innan i gruppspelet som om inte det vore nog är Walcott, Fabregas, Eduardo, Diaby, Rosicky, Silvestre och Adebayor fortfarande borta.... Vill till att visa klass imorgon för att inte sista livlinan ska brännas.

Charterhjältar på femman nu, Bert Karlsson är på Gran Canaria och lever jävel.
Vi svenskar är bra härliga ibland..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det grönvita barn? Annars tar jag trappen...

Grönvit elit sa...

Självklart, grönt blod i ådrorna...