lördag 7 november 2009

Snart midnatt

4-1 till slut för Gunners och det är svårt att inte imponeras av ett lag som har tio man på skadelistan men ändå visar upp ett sådant spel. Härnäst väntar Sunderland och visst är den klar?

Lugnaste lördagen på månader. Mycket fotboll, god mat och lite tjabb med ungarna var de mest spännande som hände ikväll. Måste säga att sådana kvällar kan vara sjukt uppskattade efter flera veckoslut med festande. Sen finns det ju också möjlighet att göra lite nytta på söndagen, något som hör till ovanligheterna.

Fars dag imorgon som sagt, man undrar ju lite smått om man skött sig och kanske t.o.m kan få en kopp kaffe och en fralla serverad. Ungarna har lovat presenter och sambon har en liten räv bakom örat så visst ser det ljust ut.

KHK lånar från Fahlanders soptipp. Orka bry sig... Jag tycker att nu mera behöver man inte ens kommentera den klubben för att få dem att gå i taket, de gör ett alldeles utmärkt jobb med att utrota varandra. Pajkastning mellan supportrar och tränare, spelare som underpresterar och en ordförande som sopar alla problem under mattan. Dokusåpa på ZTV nästa säsong...?

Inga kommentarer: