måndag 9 november 2009

Ny vecka

Tillbaka till verkligheten efter en lugn och skön helg. Som avslutning blev det igår kvalmatchen mellan Djurgårn och Assyriska, tyvärr lyckades aporna vinna efter ett sent mål i förlängningen av Mattias Jonsson. Efter slutsignalen skämmer återigen Djurgårdsfansen ut sig genom att slå ner ett par av Assyriskas spelare när publiken springer in på plan. Jag måste säga att jag unnar verkligen inte Djurgården någon sorts framgång, jävla pack.

Bara två dagar kvar av lidande nu, på onsdag bär det av mot plåtlådan i Olofström. En tuff match direkt inpå uppehållet och det vill till att vijan infinner sig om man ska ta stålmännen. Både Holje och Taif har ju förstärkt inför fortsättningen och det ska bli intressant att se vad det är för stjärnor som signats. Fan va skönt att det dra igång igen, man vet ju knappt vad man ska göra om onsdag och söndagkvällarna när man inte kan se de grönvita. Nu får man så man tiger direkt med 3 matcher på 5 dagar och vilka matcher sen, först OIK sedan fredagsmatch med allt vad det innebär och som avslutning en resa till telefonkiosken för att få se Fahlanders rumpnissar bli utbuade av hemmapubliken återigen. Sämre kan man ha det!

4 åringen har idag tagit influensasprutan. Nu går han omkring här tuff som en AGAspis och skryter för storebrodern vilken baggis det var att ta den. Brodern som ska ta sin imorgon är inte lika imponerad utan försöker mest hålla för öronen och tänka bort det som komma skall...

Det verkar vara rätt jämt i KRIFs serie, 15-3 igår säger väl en del om kvaliteten på en del av lagen.

PartyPersson och jag pratade på förra helgens 30 årsfest om att dra ihop en hederlig gammal tipslördag. Ni vet vad jag menar? Stryktips, V75, starköl och en stor kebabtallrik. Har man sedan ett rejält gäng med gamla kamrater och några klassiska alster i CDhyllan så är kvällen räddad. Ser fram emot en kväll med mycket minnen och gamla floskler, se nu till att ordna detta Perra!!

Lämnar er med en klassiker med Tomas Petersson..

2 kommentarer:

1923 sa...

Så ser ju nästan alla mina lördagar ut...

Grönvit elit sa...

Jo nu ja men vänta tills du har hus, två barn, en sommarstuga och minst två blivande svågrar som ska ha hjälp titt som tätt. Njut av dessa stunder ty du kommer värdesätta dem senare i livet....