tisdag 24 november 2009

Kort vecka

Sista jobbadagen imorgon, på torsdag blir det kurs och på fredag är jag ledig. Vi slänger in ungarna och farsan i bilen och drar till Göteborg för att hälsa på brorsan och gå på julmarknad. 4 åringen började ikväll dock opponera sig mot detta och sa att han minsann inte skulle till Liseberg för där bor ju den gröna kaninen. Kaninen och sonen kommer inte överens sen den gröna luddiga jätten skrämde livet ur honom under första besöket på nöjesparken. Själv tror jag nog ändå att han följer med när det väl drar ihop sig och han kommer stå där med brodern i spelhallen och stoppa i femkronor för att vinna kramdjur med klomaskinen...

När vi kom till jobbet igår fick vi reda på att ett fylle klippt upp staket i söndags morse och slängt in en gammal kanonkula som legat hemma vid verkstaden i flera år rätt genom fönstret. Klockan nio en söndagsmorgon? Va fan är det för fylle som får för sig nåt sånt? Läste idag i tidningen att de tagit honom iallafall men det som är drygt är att i såna här situationer har man fan ingen hjälp av försäkringsbolagen. 8500 i självrisk för fönstret och inte en krona för staketet. Tack för inget.

En fruktansvärt av slagen Champions Leugematcikväll på 6an, zzzzzz....

Såg ni Adam Almqvist i Hv som fick en skridsko i ansiktet ikväll? Gaaaaaaaaaaaaaah! Såg inget vidare ut och det är konstigt att sånt där inte händer oftar när folk ligger och brottas framför mål o.s.v. Nu kom han tillbaka igen och spelade men det blödde fortfarande från såret. 18 år och redan märkt för livet, det är tufft att vara hockeyspelare.

Kristianstad står på tur i spelschemat och Johannes Jönssons garde ska försöka spräcka förlustnollan. Själv missar jag matchen men det blir säkert en hel del taifare på plats som sig bör. En som ska dit är förstås herr ordförande Jonte, pratade lite med honom ikväll och han var skenheligt förbannad på den så kallade asfaltsmaffian som åker runt hos folk och gör dåliga jobb för dyra pengar. Själv stötte jag på dräggen häromdagen och kontaktade kommunen då de tippar sin skit på olovlig plats, fullt pådrag blev resultatet och även polisen ska ha varit på plats. Ett tips är väl att inte ha något samröre med dessa människor.

Kan tänka mig att det blir ett besök på 7an i helgen, jag längtar redan...

Inga kommentarer: