måndag 2 november 2009

Johan Forsander

Så var man då tretton forwards igen efter att just Johan Forsander skrivit på för de grönvita. Ska bli intressant vad en spelare av hans kaliber tillför, vad jag förstår är han matchotränad så vi får väl ge honom ett par matcher innan vi utvärderar det hela men meriterna kan man inte klaga på och det känns som en välscoutad värvning.
Förr eller senare kommer det en skada eller två och då kan det vara alldeles ypperligt med en spelare som varit med i hetluften och vet vad som gäller när det drar ihop sig.

Dagen har varit mycket lugn, ute har det blåst halv orkan så allt vad som hade med stugan och att sparka boll med grabbarna blev lagt på is. Sambon och jag har målat det sista i tvättstugan och nu lär det dröja innan man tar i en pensel igen. Få saker är drygare än att måla, och precis när man är klar märker man nån liten fläck man missat och går tillbaka med pensel....och sabbar allt ihop.

Såg att Mörrum kickat andretränaren och tagit in en gammal lirare på den platsen. Ja det verkar ju verkligen vara där problemet ligger....

Nya SF kanalen är en verklig hit här i hemmet. Idag såg 7 åringen "Sunes Sommar" för tredje dagen i rad och han skrattar lika mycket varje gång. Inte för att just den filmen är favorit men det är sjukt vad mycket bra svensk film det finns som man glömt bort. Vintern är räddad.

Inga kommentarer: