söndag 22 november 2009

Helgen i korthet

Nu är man allt lite sliten efter helgens bravader och det är med bara ena ögat öppet jag ska försöka redovisa de senaste dagarna. Gårdagen började med en smidig tågresa ner till Skåneland för ett besök i Kristianstad. Sambon, jag och grannarna kom fram till hotellet vid middagstid och tog sedan en runda på stan, en god lunch och en pilsner på det. Mätta och belåtna skulle kvinnorna precis som kvinnor gör gå i affärerna och eftersom att de flesta av oss män är allergiska mot detta så passade vi karlar på att gå och tippa. Vi förstod ganska snart att shoppandet skulle ta lång tid så jag och grannen gick till O´learys för att se först Liverpool-City men förstås även Sunderland-Arsenal. Ölen rann ner i en jämn ström och vi tyckte att vi hade det nästan för bra där vi satt vid vårt bord med kalla goda pilsner och en hamburgare som sänd från himmlen. Tyvärr gör Gunners årets jävla plattmatch och slänger bort en bra chans att haka på i toppen utan viker istället ner sig mot ett mediokert ängagäng som hade max två målchanser på hela matchen, förbannat!!!!!!!!
Som tur väl var fanns det mer öl i kranarna så förlusten var snart glömd och vi gav oss iväg mot nya Kristianstad Arena för konsert, jag har under mina år varit på en hel del konserter och sett min beskärda del av förband men detta tar priset. En avdankad pundare med en röst bara en mor kan älska och med ett mickstativ han förmodligen gjorde i träslöjden under sin skolgång i tredje klass. Efter en timmes musikal misshandel började så det vi kommit för att se och när vi gick därifrån 2 och en halv timme senare var vi givetvis törstiga igen, sagt och gjort i med nya pilsner och det var med ett leende man lade huvudet på kudden strax innan solen gick upp...

Hann även med ett besök i Templet i eftermiddag och fick se en avslagen tillställning mellan ett lag som ville spela hockey men inte kunde och ett annat som kunde spela hockey men inte ville. Ändå tar man tre nya poäng och man har nästan slutat räkna så överlägsna är Taif för tillfället, visst Goisarna kämpar på och gör både ett och två mål men de kommer i ärlighetens namn aldrig nära. Måste ge en eloge till keepern i Mörrum som kämpar som ett djur och gör faktiskt en bra match fram tills Ismos lyra trillar in i slutet. Peter fick en assist och har som nån påpekade gjort fler poäng än Sebbe Arvidsson i KHK hittills i år.
Andreas Svensson åker mest och gömmer sig medans Ellebo gör allt för att vara i vägen men det blir liksom bara fel hur pojkstackarna än gör. Lycka till i kvalet Goiset...

När jag kom hem hade digitaltvn slutat fungera, katastrof. 7-åringens favoritprogram "Vem kan slå Filip och Fredrik" började klockan 20 på femman och han bröt nästan ihop när det gick upp för honom att han eventuellt skulle missa det hela. Ett par samtal till supporten och en och annan återställning senare var det bild igen och sonen fick se radarparet vinna ännu en gång.

Det är inte kul att het Micke Nilsson och träna KHK idag. Läste lite på skalbaggarnas forum och det råder inga tvivel om vad som är lösningen på alla problem där. Med citat som "Det är varken den första gången eller den sista de lär se ut så med den där homer som tränare..... Ut med Micke Nilsson,Ut med Tobbe Karlsson... Ut med hela ledning o hela skiten.... Något måste verkligen göra...Men dom är väl lika blinda o trångsinta som svenska fotbollslandslag/förbund......Det måste in med nytt blod... " så förstår man verkligen vilken underbar gemenskap som räder i det lilla laget från Staun.

Inga kommentarer: