måndag 26 oktober 2009

Mycket sport blir det..

Ja var ska vi börja? Vilken söndag det blev. Regnet strilade ner så fint hela dagen och man hade liksom en gratis ursäkt att hålla sig inne då t.o.m svågern insåg att det nog var bäst att hoppa över grävningen en dag som den. Tidig avspark i Stockholmsderbyt och Gnaget såg till att ta chansen i guldracet, Hitchcock kunde inte skrivit ett bättre slut på Allsvenskan än vad vi verkar få.
Liverpool visar styrka och tvålar till United på Anfield. Första gången på länge man höll en tumme för Pool som gjorde sin plikt. Att sedan Gunners klantar bort en 2-0 ledning till 2-2 pratar vi inte om, jag blir bara förbannad.

Stabila 7-0 till de grönvita igår. Man undrar lite smått hur långt det här kommer att räcka. Gröna maskinen rullar på och det verkar inte finnas något lag som kan hota för tillfället. Lite smolk i bägaren var idioten Luukonen som körde över Juha, man undrar ibland vad det fjollen har på en ishockeyrink att göra.
9! poäng ner till andraplatsen och 14 ner till strecket. Man ska inte svära i kyrkan men det är nästan så man önskade att det var lite tajtare för spänningens skull..

Idag skulle det bäras in två pallar pellets då vintern är på väg och vi inte känner för att frysa om fötterna. 104 säckar á 16 kg skulle asas ner i källaren och när jag som bäst höll på kom 7 åringen ut och skulle känna på en säck. Eftersom han tjatat i en evighet om ett Nintendo Wii så lovade jag honom ett om han orkade bära ner en säck i källaren. Herregud vad pojkstackaren slet, han krökte rygg och drog i den tunga säcken som om det gällde livet. Förmodligen såg han tv-spelet framför ögonen när han frustande gav upp efter en stund, jag led faktiskt lite med honom. Ja ja det är ju snart jul så vi får väl se vad tomten kommer med..

I Karlskrona blåser det minst sagt runt deras små kelgrisar. Utbuade i fina Arenan där det aaaaaalltid är utsålt och de flesta vekar vilja ha Micke Nilssons huvud på ett fat. Man skrattar så man gråter när man läser kommentarerna efter matchen, men det är klart när man går ut och höjer sig själva till skyarna med uttryck som "Real KHK" blir ju fallet så mycket tyngre. Måste ändå skicka ett tack till alla dessa så kallade supportrar i östra Blekinge, man är som ett barn på julafton när man öppnar tidningen efter ännu ett magplask av propellerpojkarna.

Fan va skönt det är att vara Grönvit egentligen. Heja Taif!

Inga kommentarer: