lördag 24 oktober 2009

Halloween

Nästa helg är det ju allahelgona och igår var det dags att fira Halloween på sönernas dagis/skola. Självklart skulle sambon vara med och styra upp det hela men även spöka ut sig värre än nån annan. Frågan är vem som tyckte det var roligast, hon eller barnen..
Så här ser iallafall den lilla familjen ut innan kvällens begivenheter, 7 åringen och sambon körde lite mer traditionella utstyrslar.


Medans den lille, ni vet han med siffrorna i nacken valde alla 4 åringars favorit Spindelmannen.


Som ni vet så är helgen vikt till att hjälpa svågern med sin husgrund. Så idag klockan 8.00 var styrkorna samlade, grävmaskinen var på plats och humöret på topp. I ungefär två timmar, sen kom regnet.... Det regnade och regnade tamigfan oavbrutet resten av dagen vilket gjorde att det samlades ungefär 20 kilo lera undr varje sko och allt man tog blev skitigt. Men det är väl sånt där som stärker ett lag och efter 8 timmars slit tog vi kvällen, trötta men trots allt stolta att vi inte gav oss för vädrets makter...

Imorgon ska det hämtas nya poäng uppe i Kungälv. Man blir aldrig riktigt klok på Kungälv som brukat blanda bra insatser med katastrofala men i år verkar det som det fatts en hel del i laget för att ha en chans i serien. Visst, för varje match man vinner kommer förlusten närmare säger man ju men inte fasen kommer den imorgon. Eller..?

Imorgon ska sambon till Ullared och spendera mina surt förvärvade slantar på massa skrammel. Detta gör att jag ska hinna med att köra den yngste sonen på kalas, få tid över till Hammarby-Aik men även Liverpool-Man United. Förutom detta ska svågern ha hjälp ett par timmar. Vila...? Nä nä.

Tycker verkligen att det är alldeles förträffligt med Elitseriehockey på lördagkvällarna. Dels för att det alltid är kul med hockey men även för att man har en ursäkt för att slippa se program som Körslaget och Dansbandskampen. Tack Canal plus.

Inga kommentarer: