lördag 10 oktober 2009

Jobba!

2 timmar till avspark mellan Danmark och Sverige och pulsen stiger allt eftersom.
Kvällen kommer bli lugn då sambon är på s.k tjejfest, väldigt illa vald helg måste jag fälla in..
Därför blir det en oddsetbong, några pilsner, lite popcorn till kidsen och en jäkla massa skrik framför tvn. Denna ska vi ha!

Torskfiske som sagt idag, havet låg hyfsat lugnt när jag och sambon gav oss ut för att fixa middagar till vintern. Väl ute gungade det väl lite grann men inget man dog av. Fisket började bra och vi drog två fina rätt snabbt, fick även ett par små vi slängde tillbaka innan kvinnan började pipa efter sisådär trekvart. En fin torsk till hann det bli innan sambon var grön i ansiktet och vi fick styra kosan hemåt, jävla skit då det idag kändes som vi kunde fått mycket fisk då vädret var perfekt.
Ta lärdom govänner, avstå störande moment såsom skrikiga ungar och sjösjuka sambos när du ska dra storfångst....

6-0 och 3 poäng igår, inte mycket mer att skriva om den matchen..

Farsan har köpt ett luftgevär som grabbarna fick prova idag medan vi var ute och fiskade. En ölburk ställdes upp som mål och 4 åringen fick premiärskjuta, givetvis klockren träff direkt av lilleman. 7 åringen som inte ville vara sämre vär näst och han sköt... och sköt, och sköt sisådär 20 skott innan han fick ner burken.
-Det är fel på geväret! var förklaringen.
4 åringen? Han bara flinade...

Pajaslaget kommer på besök imorgon och ni vet alla min inställning till propellerpojkarna. Hoppas givetvis innerligt att man fullständigt mosar KHK precis som man gjorde mot Olofström. Kan vara viktigt att riktigt visa precis hur bra de grönvita är och spela ut hela registret. Tror på seger och befäst serieledning..

Inga kommentarer: