onsdag 23 september 2009

Laxrens med ketchup?

Satans stressande, först går man och kröker rygg en hel dag med de där förbannade plattorna. Sen ska man hinna hämta ungarna på dagis, laga mat, äta och duscha innan vapendragaren ska hämtas för avresa till fiskdisken.. Ja ja nu fick jag iallafall fem minuter över så då tänkte jag skriva några rader om kvällen.

Mörrum ikväll då alltså, känns så här på förhand som 3 poäng måste jag säga. Med Kapten Ketchup i målet minskar ju dessutom chanserna ytterligare för prickiga laget och gör Taif en normal jobbinsats är vinsten hemma. Ska faktiskt bli riktigt kul att åka till Mörrum, en av favoritbortamatcherna helt klart. Dels för att vi nästan alltid vinner men även för att just i Mörrum brukar sånginsatsen från Brigaden bli ohyggligt bra, återstår att se om trenden håller i sig..

Skulle skrivit ett lite längre inlägg igår men somnade framför Indiana Jones och kristalldödskallen nånting. Det är inte alltid lätt att vara grovarbetare, förälder och bloggare. Får hoppas ni har överseende med att krafterna tryter ibland.

4 åringen har idag besökt Brandkåren med dagis och nu ligger tydligen karriären utstakad. Brandman, polis eller sopgubbe lutar det åt.
Väl mött ikväll kamrater.

Inga kommentarer: