torsdag 17 september 2009

Jaha..

Då har man hunnit med att köra fram och tillbaka till Skåneland, varit på grabbens fotbollsträning, packat och spelat Guitar Hero. Har man inte att göra så skaffar man sig som man brukar säga och nu ska det bli gott med en stor jävla kopp kaffe på detta.

Stort reportage idag i Blt, extra tidning om bara Div 1F. Intressant att läsa om Blekingelagens funderingar inför kommande säsong. Goisarna verkar veta sina begränsningar och hoppas etablera sig igen och det är väl ett sunt tänk. Steeeeeeeeeeeelers sätter stort hopp till sina artistspelare och visst fjolårets dito var ju faktiskt riktigt hyfsade när det höll sig nyktra. OIK kommer säkert att vara sådär ojämna som de brukar vara och hamna runt Allettanstrecket.
KHK då? Ja Fahlqvist ska till allsvenskan medans Skoog talar om att skynda långsamt. Perfekt när man pratar ihop sig, det hela blir så mycket mer trovärdigt då.
Youngblood i Black Bugs vill väl provocera lite när han inte nämner Taif bland de fyra första i sitt tabelltips. Killen lär väl få äta upp det vad det lider...

Kollar lite på Lyxfällan på trean, alltså ibland undrar man lite om det är på riktigt. Som killen idag som gick och köpte en båt för nästan 600000 när han var 63 år gammal för lånade pengar och när han själv har 0 kronor i sparade pengar. Hjärna till salu någon??

Förresten, nästa onsdag är det ju dags för match nere i Mörrum. Det var ju faktiskt ett tag sedan vi fick sjunga: Jag trampa på en lax....
Det känns alltid tryggt att komma till Jössarinken, man vet liksom redan på förhand att man har tre poäng med sig hem.
För egen del tycker jag serieinledningen ser bra ut och det finns bra chanser till en god poängskörd de första omgångarna.

Imorgon ska vi så äntligen få inmundiga 7ans egenhändiga pilsner igen, underbar dryck! Ölhallen har lejt ut bryggandet till ett bryggeri i närheten och därför kan man bara få tag i just deras egen öl i Västra Götaland. Så när man väl är på plats så vill det till att försöka få i sig så mycket man hinner liksom. Att vi sedan ska bli miljonärer på lördag gör ju inte saken sämre....

Inga kommentarer: