tisdag 11 augusti 2009

Birdie


Dagen har till stor del spenderats på golfbanan. Suget har verkligen kommit tillbaka efter ett långt uppehåll och det är hur kul som helst när man väl tar sig tid. Jag och tandläkargrannen kämpade oss runt på rimlig tid och jag hann faktiskt med hela 6 birdies på 18 hål. Jodå, än kan gubben..

Premier Leaugestart på lördag och det händer inte ett skit i Gunners trupp. Vieira verkar bli kvar i Inter och det verkar som om Wenger litar på sin trupp. Everton borta i premiären, kämpa boys!

Honken har startat en hockeyportal med hemsidor, forum och
bloggar till lagen i Div 1. Än så länge på uppbyggnadsstadiet men det kan nog bli bra vad det lider.

Imorgon bär det av till Templet, 7 åringen är i valet och kvalet hur han ska göra. Fotboll och Playstation med polarna eller hockey med farsan. Glädjande nog har 4 åringen gjort vissa uttalande om att han minsann ska med på hockey! Men bara om han får köpa läsk, själv....
På tal om hockey, nån får väl snart dra i bromsen gällande nivån på diskussionerna runt om på bloggar och forum innan vi drunknar allihop. Tråkigt som fan när skitsnacket tar överhanden. Visst ska det vara gliringar och även ett Fan eller Helvete efter en förlust men just nu är det bara pajkastning från alla håll.

Inga kommentarer: