torsdag 11 mars 2010

Upplopp

Torsdagkväll med allt vad det innebär. Fotbollsträning med äldste sonen, hockeykväll på Canal+ och efter det är det Europacupfotboll på TvSport. Sämre kvällar har man haft..
Känns nästan alltid som helgen börjar så smått nu under torsdagkvällen och därför brukar fredagen flyta förbi ganska smidigt på jobbet och man slipper förta sig utan kan lugnt varva ner inför ledigheten. Imorgonkväll blir det återigen hockey i Kallinge då Mr.Svensson och C:o kommer på besök med laxrenset. Fan vet om Mörrum klarar sig igenom den här kvalserien, tänk om de ramlar ur igen.. Då lär de nog aldrig komma tillbaka. Det blir väl ett liknande scenario som när Calle Höök och Peter den Store skulle lyfta fram Mörrum i en kvalserie och lovade dyrt och heligt att det här skulle man minsann fixa. Tre sekunder efter att Mörrum degraderats drog de som ett skållat troll och lämnade ett lag i spillror, jag tror Svensson och Nilsson lär göra precis samma sak. Ska bli kul att se hur Krif står sig mot Goiset, efter vad jag sett i år skiljer det inte mycket och får man bara allt att stämma kan man ta Mörrum.

Fan vad det svider att jag missar resan till Peking. Det kommer att bli ett riktigt mandomsprov att genomlida matchen via nätet och mobilen men vad fasen ska man göra när plikten kallar? Som tur väl är vankas det ju kalas med lite godsaker och då kan man ju passa på att lugna sina nerver med nåt starkt och kanske t.o.m fira lite där fram mot halvsex tiden. Hoppas ni alla lyckliga själar som ska upp får en härlig resa och se nu till att sjunga fram de grönvita till en vinst så är ni snälla.

Ska vintern aldrig ta slut? Hade 5 minus i morse och jag börjar bli mer än lovligt trött på att skrapa rutorna med stelfrusna fingrar nu. Lyckas det töa lite på dagen fryser det ihop på natten så förbannat så man behöver völ inte ta fram gräsklipparen förrän i Juli. På midsommarafton kan man bara sträcka sig efter lite snö och ha i groggen så slipper man göra is i frysen, smidigt...

Glassbilen, detta djävulens påfynd har återigen varit här ikväll. Glass inhandlades och som om inte det var nog så sålde glassbilsgubben miniräknare som spelade Hemglassmelodin i tre tappningar, rock, pop och disco. Volymen på dessa låtar är ungefär som ett mindre flygplan vilket gör att man tröttnar ganska snart på oljudet. Tyvärr är det nån sorts evighetsbatteri i som tydligen ska vara minst ett år, vill bara tala om att jag kan inte tänka mig att lyssna på Glassbilsmelodin i ett år och kommer därför förmodligen att manipulera eller rentav avliva den lilla blå plastleksaken. Kalla mig dålig förälder om ni vill men här handlar det om överlevnad, vi mot dom och hela den biten..

Inga kommentarer: