onsdag 3 mars 2010

Det rullar på..

Härliga dagar nu. Även om kylan biter i näsan på morgonkvisten njuter man ändå utav resterande delen av dagen, strålande sol och minimal vind gör att det till och med värmer lite grand där man står i sin grop. Vi befinner oss ute vid Blekingekusten och gräver vatten och avlopp till ett sommarstugeområde. Perfekt vinterjobb, ingen trafik så här års gör att man får jobba i fred och då går det oftast både snabbare och bättre. Ganska glassigt jobb för undertecknad också som förutom när jag svetsar ihop slangarna som vi lägger mest hänger på spaden om dagarna och lyssnar på radion, precis lagom att stå i.
Goisaren på jobbet som inte sett en Mörrumsmatch på ett par säsonger ska nu äntligen få se sina laxar när de kommer till Kallinge, ni mår tro att han har svårt att välja vilka han håller på.

Wales-Sverige på burken. Konstigt, jag visste inte att man kunde få sömnpiller förpackade i ett tvprogram..

Sonen läste rubrikerna på tidningen idag och sken upp som en sol när han fick läsa om Ferrarins misslyckande. Ha ha ha, pissa på KHK sjöng han om och om igen med ett stort leende på läpparna. Man kan nog konstatera att jag lyckats rätt bra med hockeybiten vad gäller uppfostran.
OIK fick Nyköping och som Steelers far fram nu känns det som att de kommer ta dem också av bara farten. Även om det svider måste man säga att Olofström gör det bra och det som skulle vara positivt med att få med dem till en eventuell kvalserie är vetskapen om att de trots alla ansträngningar inte kan vinna i Dackehallen.

Snart fredag igen och i källaren står en hel back med 7:ans mörka limited edition. Det ryktas om bjudning hos vapendragaren och då vet man ju vart det lutar, all in!

Inga kommentarer: