måndag 8 mars 2010

Det drar ihop sig..

Snart alla lagen klara för Play off 3. Hästkräken lyckades vinna på straffar medans OIK och Nybban vann under ordinarie tid och är alla klara. Asplöven lär väl göra sitt imorgon och sedan väntar en nervös väntan på att få reda på motståndaren till de grönvita. Usch nu börjar det bli nervöst, Hästen vill man fan inte ha såhär nära inpå och Nybro är ju ett jäkla spöke.. Som sagt det drar ihop sig.

Lördagskvällen blev lugnare än väntat, tröttheten och lite slitna ungar gjorde sitt till och hemresan blev i hyfsat städad tid. Semestern lyckades dock bokas och det bär av mot Halmstad i mitten av Juli för familjerna. Precis lagom avstånd, ungarna klarar att åka utan att gnälla ihjäl sig och själv slipper man lägga en hel dag bakom ratten när det finns så mycket annat roligt att göra under ledigheten, som att ta kalla m.m

Hockey ja, var i Kallinge igår och fick se Burakovsky hålla hov i Kockumhallen. 7-2 till slut efter att bortalaget slutat spela sista fem minuterna. Tycker faktiskt att Kallinge gjorde det bra och det kan nog räcka en bit i den serien, om det sedan bär hela vägen är jag tveksam till. Lag som Kungälv lär man nog inte ha något att hämta mot men det är som sagt två platser att slåss om och går Krif upp gör man det nog på Goisets bekostnad.

Hade tydligen varit grym fart på skridskorna under Tingsryds träningar. Ja det vill till att man offrar en hörntand nu, för nu jävlar gäller det!

Boston Tea Party på femman, sjuka sjuka människor..

Inga kommentarer: