måndag 22 mars 2010

Mellandag

Matcherna duggar tätt nu och idag är det en liten mellandag innan det imorgon återigen är dags för match i Templet. Nu är det inte alls så att man blir utan hockey idag utan påpassligt nog spelas Sm-slutspelet tredje matchen och det passar ju alldeles utmärkt. Sonen och jag följer Färjestad-Skellefteå och just nu väntar förlägning efter en sen kvittering av Färjestad som förmodligen tar hem detta av bara farten.

Tiger Woods, vad säger man om den killen? Jobbigt läge? Från att ha varit The All American Hero som tränat sen han kunde gå, vunnit Majortävlingar som Rookie och spelat ihop mer pengar än hela Danmarks BNP visar sig vara en sexmissbrukande Duracellkanin som sätter på allt med en puls. När han sedan äntligen fått det värsta att lägga sig och meddelar att han ska börja spela igen släpper en porrstjärna som han legat med ett par hundra sms med små inslag som strypsex och bondage. Vilken kille, snacka om att trampa i klaveret...

Härlig vinst igår! Kalldusch direkt men sedan var det aldrig någon fara på taket. Tingsryd dominerar med sitt lugn medans Olofströmarna blir stressade vartefter puckarna ramlar in. Den där lugna känslan man hade genom grundserien då man trots underläge visste att det ordnade sig börjar återfinna sig och man kan nästan se på laget att nu när man äntligen är i kvalserien kan man spela ut. Hansson-Stark och Bankelius slutar aldrig att imponera, herregud de måste ha tre lungor allihop. Laudius och Miljonmannen hittar varandra bättre och bättre allt eftersom och Forsander får måla igen. Tycker det ser oförskämt bra ut inför morgondagen! Tänk om vi torskat mot Hästen och missat allt detta, hugaligen..

Ett litet problem har uppstått. För ett tag sedan så bestämde PartyPersson och jag att vi skulle dra ihop en tipslördag i närtid och datumet som dök upp var den 27e...
Som ni alla vet spelar Tingsryd hemma mot Sundsvall 17.00 den kvällen så nu står jag vid ett vägskäl minst sagt. Tipslördag med en härlig samling polare, kalla öl och en helkväll i många bemärkelser. Eller en lördagsmatch i Templet med Allsvenskt motstånd, det där byxljumna brännvinet i fickan och tusentals grönvita hjärtan som klappar i takt. Hur fan kan man lyckas dubbelboka den enda lördagen på ett år då det spelas hockey i Dackehallen!!?? Ber att få återkomma i ämnet senare i veckan..

Inga kommentarer: