tisdag 30 mars 2010

Hmm

Andra raka torsken och nu börjar man bli lite nervös. Visst, vi har allt i egna händer fortfarande men det kan bli onödigt pännande på slutet om vi inte sätter igång att börja vinna igen. Inte mycket att säga om förlusten igår, man vinner inga matcher i utvisningsbåset och där spenderade Taifspelarna en hel del tid vilket speglas i resultatet. Bara att ta nya tag på fredag och köra över OIK, ett OIK som hjälpte oss lite genom att ta andra raka vinsten hemma mot de allsvenska lagen. Känns tryggt med att det är just Steelers som kommer på fredag, som vi alla vet har inte Olofström vunnit i Templet på ett bra tag och man kan nästan tro att de inte tror på vinst när de kommer dit. Känns som vi har ett grymt psykologiskt övertag på stålmännen och denna ska vi bara ha, så är det helt enkelt!

I helgen berättade vi för sönerna att de skulle bli storebröder. 8 åringens spontana kommentar till sin mor var: -När märkte du det?
4 åringen blev stöddig som fasen nu när han inte längre ska vara minst och planerar redan hur vi ska sitta vid middagsbordet när nykomlingen anländer. 8 åringen satte igång att skriva en hel lista med namn, bara killnamn förstås. Leo, Oskar, André och diverse andra namn kom upp så vi här säkert inga problem med den biten när vi kommer dit. Ska bli att se deras miner om det blir en tjej, de har inte tänkt en tanke i de banorna...

Igår kom trädfällarna för att ta ner björkaset.
Så här såg det ut när de började...

...och efter ett tag såg det ut så här, kolla in killen som hänger i repet enbart från den lilla klykan i toppen. Vilka dårar..

Slutligen låg allt på marken efter under två timmar, mycket imponerande. Nu återstår bara för underteckand att re upp oredan på marken, tur man är ledig i påsk...


Imorgon smäller det. Arsenal-Barca på Emirates och man längtar redan. Även om man vet att de kommer bli fjantigt tufft är det ändå dessa matcherna spelarna lever för. Kan man lyckas hålla tätt bakåt och kanske peta in nån boll har man chansen i returen men då vill det till att konan i målet höjer sig avsevärt jämfört med gågna helgens spel... En hundraprocentig laginsats krävs för att ha chansen och finns det någon som ska leda laget i en sån här mach är det Fabregas. Ska bli intressant att se honom mot laget som det spekulerats så många gånger att han ska vara på väg till.
Som sagt, kvart i nio imorgonkväll vet iallafall jag vad jag ska göra.

Björklöven nära konken. Är det någon som tror att det finns tillstymmelse till chans att det blir en extraplats om Taif blir trea i kvalserien? Inte jag iallafall...

2 kommentarer:

MammaSanna sa...

GRATTIS va skoj!
en annan fråga...; vad kostade de o ta ner trädet?? o vilka gjorde de åt er??
TREVLIG o GLAD PÅSK!

Grönvit elit sa...

Hej! Tack så mycket, hoppas allt är bra med er! Företaget heter Trädvårdscentrum och ligger i Lund. Det kostade c:a 4000 att ta ner det.
Deras hemsida är: www.tradvardscentrum.se
Glad Påsk och sköt om er.