måndag 8 februari 2010

4 åringen bestämmer..


Igår var det som sagt födelsedagskalas för 8 åringen och som bekant valde han ett biobesök som en av sina presenter. Det jag inte skrev var att hann hade fler saker att välja på som t.ex att gå och bada, äta något gott ute eller bowla m.m.
När han nu valde bion så brakade helvetet löst här hemma eftersom lillebrodern ville bowla. Så han slängde sig på golvet, gapade och skrek allt medans tårarna sprutade i ren förtvivlan för det uteblivna bowlandet. Efter en stund så fick den ömma modern nog och lovade att vi skulle bowla ikväll istället, så nu har hela familjen spenderat kvällen i bowlinghallen med lite godis och en stenhård kamp om förstaplatsen. Utgången är väl inget vi ska tala högt om men storebror fick stryka på foten till fördel för sin lillebror bland annat..

Precis som jag flaggade för igår går Taif på pumpen mot Nybban. Enligt Vapendragaren som var på plats var det ordentligt med folk och då är det ju synd att de grönvita inte bjuder till som man bör. Satt på bion och smög fram 0-1 på mobilen precis när filmen började. En timme in i den började smsen komma: "Taif utspelade", "Nu kan vi åka hem" m.m och jag fattade inte riktigt vad de menade. Kollade igen, 5-1!! va fan. Hade tydligen varit svängdörrar där i andra perioden och ett par rejäla rallarslagsmål som grädde på moset. Nä det här är bara att glömma, vi leder fortfarande med en match mindre spelade än tvåan och på onsdag ska vi trampa på Siken igen. Mycket bättre vibbar inför den matchen och Skövde kommer med all säkerhet få klä skott för gårdagens debackel. Jag ser redan fram emot onsdagen och ett målkalas i Templet!

Imorgon blir spisen helt klar och jag ska försöka lägga ut en bild på den. Måste säga att jag är sjukt nöjd med den och nu ska det eldas brasa i det lilla huset så det immar på rutorna. Fram med solkrämen och Pina Coladas, här ska pressas!

Chelsea-Arsenal 2-0, mycket mer finns inte att säga. Gunners räcker inte till varken framåt eller bakåt och det är bara att inse att de inte blir nån ligatitel i år heller. Återigen får man sätta sitt hopp till Champions Leauge men återigen, så länge man inte har en riktig striker står sig laget sig slätt mot riktigt bra motstånd. Enkla fakta...

Atte Valli får sparken. Cirkus KHK rullar vidare, snart i en stad nära dig...

Inga kommentarer: